Denník N

Štrnásť nových tipov, čo pozerať na Netflixe, HBO a v ďalších online službách (štvrtý aprílový týždeň)

Neminie nás dokument o kapele Beastie Boys ani maďarsko-slovenský western o africkom futbalistovi.

NETFLIX

Extraction

Chris Hemsworth ako žoldnier na nebezpečnej misii. Akčné sci-fi od Sama Hargrava (Avengers: Endgame). Recenziu prinesieme čoskoro.

Too Hot to Handle

Toto asi nie je úplne tipom na to, čo musíme bezpodmienečne vidieť, ale aj vy ste si všimli, že vám Netflix tvrdohlavo ponúka opálené zadky v bikinách? Americká reality šou o vyšportovaných, sexuchtivých, ale inteligenčne horšie vybavených mladých ľuďoch zatvorených v luxusnom plážovom letovisku s nádejou, že vyhrajú stotisíc dolárov pod náročnou podmienkou, že sa musia zdržať sexu, je najpopulárnejším titulom slovenského Netflixu. Len aby sa vedelo, kým začneme nadávať na tupých Američanov.

https://www.youtube.com/watch?v=rArqwuwS7mw

Never Have I Ever

Mindy Kaling je známa ako herečka z americkej verzie seriálu The Office, je však aj vychytenou scenáristkou. Svižné polhodinovky by mali byť autobiografickou komédiou o tom, čím si prechádza dospievajúca americká Indka.

Štartuje sa 27. apríla.

HBO

We’re Here (Sme tu)

„Kým sa všetci krutí modlia / ja budem za premiérku voliť drag queen,“ spieva na svojom najnovšom albume Katarzia, my však máme podozrenie, že drag queen – teda muž prezlečený kvôli umeleckej šou za ženu – len tak skoro premiérkou na Slovensku nebude.

Americký dokumentárny seriál sleduje trojicu najslávnejších drag queens na ich „turné schválnosti“ po najkonzervatívnejších oblastiach USA. Znie to lacno, trochu bulvárne, no

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kultúra v karanténe

Seriály

Kultúra

Teraz najčítanejšie