Denník N

Neviete, čo variť počas epidémie? Kuchári Artz, Sabolová, Konrád či Sekerka radia ľahké a rýchle recepty

Ak uvažujete, čo variť na budúci týždeň, prinášame šesť receptov od slovenských kuchárov a kuchárok, na ktoré nepotrebujete náročné suroviny ani veľa času.

Aj keď sa situácia s koronavírusom u nás zlepšuje, najesť sa dá zatiaľ len na terasách reštaurácií. Chladné a upršané počasie tomu však veľmi nepraje. Hoci z mnohých reštaurácií sa dá jedlo aj objednať, počas koronakrízy varíme doma častejšie ako predtým. Vzhľadom na zatvorené školy sú totiž mnohí doma s deťmi alebo pracujú z domu.

Po dvoch mesiacoch koronakrízy však môžu dochádzať nápady, čo variť. Denník N oslovil viacerých kuchárov a kuchárky, aby poslali recept, ktorý je jednoduchý, netrvá viac ako hodinu a dá sa urobiť z bežne dostupných surovín.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Gastro a jedlo

Koronavírus

    Zdravie

    Teraz najčítanejšie