Denník N

Pellegrini ostro zaútočil na Remišovú: Svojou nekompetentnosťou sama ohrozila bezpečnosť štátu

pellegrini govnet remišová

Zariadenia boli do štátnej siete Govnet podľa podpredsedu parlamentu inštalované legálne a tí, ktorí o tom mali vedieť, o tom vedeli.

Bývalý premiér a digitálny líder Peter Pellegrini tvrdí, že zariadenia zaistené pri policajnej razii v NASES-e inštalovalo do vládnej siete Govnet s najväčšou pravdepodobnosťou Vojenské spravodajstvo. Nevie o tom, že by sa tam našli nejaké iné zariadenia. „Či sa našli aj iné zariadenia, to nech povie polícia, ale ja také informácie nemám, ani neprenikla ku mne taká klebeta alebo šum,“ povedal.

Podľa neho vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí) svojím konaním a premiér Igor Matovič tým, že sa jej zastal, strašne prestrelili a teraz dúfajú, že celá táto kauza pôjde do úzadia. „Ale nepôjde. Oni kvôli prízemným politickým cieľom a svojej nekompetentnosti sami ohrozili bezpečnosť štátu,“ vyhlásil Pellegrini.

„To nie je tvrdenie proti tvrdeniu, ja vám teraz hovorím, ako to v skutočnosti je. A jediné, čo ma na tom mrzí, je, že vzhľadom na to, že ide o utajované skutočnosti, vám nemôžem povedať viac,“ hovoril Pellegrini.

Podpredseda parlamentu

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Slovensko

Teraz najčítanejšie