Denník N

Kollár vraj nechce ohroziť vládu, ale práve to urobil

Predseda parlamentu sa už riadi Matovičovou flexibilnou morálkou, ale strana Za ľudí žiadala niečo iné.

Igor Matovič vo štvrtok spokojne avizoval, že stretnutie s Borisom Kollárom pred jeho tlačovkou nebolo márne. Po dnešku je jasné, že bolo. Aspoň pre tých, čo si myslia, že kradnúť a podvádzať sa nepatrí.

Premiér môže mať iný názor. Jemu možno stačí, že predseda parlamentu prestane počas pôsobenia v politike používať falošný titul Mgr. Ak je to tak, tak je to presne v súlade s Matovičovou flexibilnou morálkou, že kvôli Dankovmu plagiátorstvu sme chceli vládu Smeru rozvrátiť, ale Kollárov podvod musíme predýchať, lebo je to „náš človek“, my sme tí lepší a vy voliči predsa nechcete návrat Smeru.

Vyhlásenie predsedu Sme rodina bolo bez otázok, takže aj plné zavádzania, na ktoré novinári nemali ako reagovať. Namiesto odpovedí na otázky prišlo obviňovanie médií a politických oponentov z kampane. Je to povinná výbava všetkých nečestných politikov prichytených pri čine.

Kollár vytrvalo hovorí, že cez štátny antiplagiátorský systém prešiel so zhodou 24,45 percenta, takže je všetko „lege artis“. Samozrejme, latinský výraz používal, aby ukázal, aký je študovaný. V tomto prípade však lege artis = skutok sa nestal, ale to použiť nemohol, lebo tam majú copyright Kaliňák a Gašpar.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Boris Kollár

Hegerova vláda

Komentáre

Teraz najčítanejšie