Denník N

Juchú, Joch

Roman Joch. Foto – Wikimedia
Roman Joch. Foto – Wikimedia

Čakanie na to, ktorý valal u nás sa ako prvý vyhlási za buzna free zónu, si poďme skrátiť ponorom do myšlienkového sveta nového pána riaditeľa Inštitútu pre výskum práce a rodiny.

Autor je spisovateľ

Novým riaditeľom Inštitútu pre výskum práce a rodiny sa dnes stal Roman Joch. Túto funkciu doteraz vykonávala Silvia Porubänová. Toľko piatková správa tlačovej agentúry. Ak nejaká nominácia personifikuje obrat k bláznivému ultrakonzervativizmu, je to práve táto. Do vedenia štátnej inštitúcie prichádza človek, ktorý netají svoj obdiv k diktátorom typu Pinocheta, hovorí, že za istých okolností je správne nastoliť pravicový autoritatívny režim, a ľudí s inou sexuálnou orientáciou označuje za deviantov. Vitajte na Slovensku v 21. storočí.

Čakanie na to, ktorý valal u nás sa ako prvý vyhlási za buzna free zónu – u našich severných susedov žije v takomto matrixe už tretina občanov –, si poďme skrátiť ponorom do myšlienkového sveta nového pána riaditeľa.

„Homosexuálov zaiste sexuálne priťahujú osoby rovnakého pohlavia. To ich však ešte normálnymi nerobí. Ak by to tak bolo, potom aj pedofili by boli normálni. Aj zoofili. Aj nekrofili. Jednoducho človeka môžu priťahovať rôzne objekty, živé aj neživé, ľudské i neľudské, to však ešte neznamená, že to všetko je normálne. Normálne je totiž iba to, ako to má v prirodzenom poriadku vecí byť. A v prirodzenom poriadku vecí to má byť tak, že mužov majú priťahovať ženy a ženy muži. Všetko ostatné je odklon

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie