Denník N

Na tribúne predstiera, že spí, a namiesto futbalu hrá golf. Bale sa Realu už len vysmieva

Gareth Bale sa zabáva počas zápasu Realu Madrid proti Granade. Foto - TASR/AP
Gareth Bale sa zabáva počas zápasu Realu Madrid proti Granade. Foto – TASR/AP

Jeho spoluhráči práve hrajú najdôležitejšie zápasy sezóny, ale on sa správa, akoby sa ho boj o španielsky titul vôbec netýkal. Gareth Bale si počas zápasu svojho Realu Madrid s Alavésom natiahol rúško cez oči a tváril sa, že spí.

Počas pondelňajšieho stretnutia v Granade ho zase odfotografovali, ako z hľadiska sleduje hru cez niečo, čo vyzeralo ako rolka toaletného papiera, ale podľa španielskych médií išlo o zrolovaný obväz.

Bale po obnovení futbalovej sezóny v Španielsku nastúpil len do dvoch zápasov, v posledných piatich stretnutiach neodohral ani minútu a čas strávený vysedávaním na tribúne si kráti čoraz podivnejšie.

Tréner Zinedine Zidane síce tvrdil, že proti Baleovmu správaniu „nemá absolútne nič“, ale ich vzájomná nevraživosť je jedným z hlavných dôvodov, prečo je Walesan trucovitý. Jeho situácia v Madride zdanlivo zatiaľ nemá východisko.

Čo už nemá sebaúctu?

Bale medzičasom každý týždeň zarobí po zdanení takmer 400-tisíc eur a zmluvu s Realom má ešte na dva roky. Španielsky novinár Rubén Jiménez sa na stránkach denníka Marca pýta, či sa plánuje

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie