Denník N

Pomôžte nám vybrať mestá, kam sa presťahuje Denník N

Zatiaľ vybrané mestá (aktualizované 2. 9.)

Denník N sídli v Bratislave. Má to svoje výhody. Naši reportéri majú blízko do parlamentu, na vládne tlačovky aj na súd s Kočnerom. Má to však aj jednu obrovskú nevýhodu. Pri pohľade z Bratislavy sa môže stať, že prehliadneme dôležité témy a udalosti odohrávajúce sa po celom Slovensku.

Snažili sme sa to prekonať a pokúsili sme sa budovať lokálne redakcie. Neúspešne. Naši reportéri za príbehmi často cestujú, ale ani to nestačí.

Preto sme sa rozhodli urobiť experiment. Opustíme našu komfortnú bratislavskú zónu a vyberieme sa za vami.

Od septembra sa časť našej redakcie postupne presťahuje do siedmich slovenských miest. Každé z nich sa na dva týždne stane hlavným mestom nášho novinárskeho záujmu. Okrem textov, ktoré tam vzniknú, budeme na mieste organizovať aj diskusie s osobnosťami a neformálne stretnutia s miestnymi.

Sme presvedčení, že veľké príbehy sa dajú nájsť aj v malých mestách, preto sme si povedali, že sa vyhneme veľkým krajským centrám. Rád by som vás poprosil, aby ste nám vyplnením krátkeho dotazníka pomohli s výberom miest, kde sa s našou redakciou na čas udomácnime.

Vopred ďakujem a teším sa na stretnutie u vás v meste.

Dotazník – pomôže nám rozhodnúť sa:

(Dotazník môžete vyplniť aj tu.)

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Denník N v Martine

Denník N v Michalovciach

Od 28. júna do 11. júla bola časť redakcie Denníka N presťahovaná do Michaloviec. Zemplín sa tak stal hlavným regiónom nášho novinárskeho záujmu. Naši reportéri tu pracovali na reportážach, robili rozhovory, organizovali diskusie a stretávali sa s občanmi.

Denník N v Rožňave

Slovensko

Teraz najčítanejšie