Denník N

Liga majstrov, osemfinále: Ramos sa len bezmocne prizeral. Muž, ktorý ho mal nahradiť, potopil Real

Foto - TASR/AP
Foto – TASR/AP

Ak ste po desiatich minútach išli spať, mohli ste ľutovať. V súhrne nájdete aj: výsledky, výrok dňa, status dňa, foto dňa, najlepších strelcov a ďalší program Ligy majstrov.

Sergio Ramos sa nemohúcne prizeral z tribúny a nemohol uveriť tomu, čo videl. Raphaël Varane, ktorý ho mal zastúpiť na poste lídra obrany, spôsobil vypadnutie svojho tímu.

Pred jedným z najdôležitejších zápasov sezóny sa pritom zdalo, že nikoho nezaujímal futbal, ale Gareth Bale. Hráč, ktorý bol po prestupe do Realu najdrahším hráčom sveta, je dnes nepriateľom madridskej tlače číslo jeden.

Kým jeho spoluhráči finišovali v prípravách, Bale trávil čas na svojom obľúbenom golfe, ktorým je posadnutý, pričom golfové údery imituje aj na futbalových tréningoch. V odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru City nebol ani na súpiske – tréner Zinedine Zidane na tlačovej konferencii uviedol, že on sám „nemal záujem hrať“.

Zatiaľ čo Bale nechcel ísť do Manchestru, hoci mohol nastúpiť, kapitán Sergio Ramos vycestoval s tímom, aj keď hrať nesmel pre kartový trest.

Prekvapil zostavou

Realu nepomohol ani nahnevaný Karim Benzema

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Liga majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie