Denník N

US Open, 5. deň: Djokovič hovorí o falošných pozitívnych. Pre kontakty infikovaného chcel volať guvernérovi

Adrian Manarino. Foto - TASR/AP
Adrian Manarino. Foto – TASR/AP

V noci sme sledovali viacero zaujímavých zápasov, no viac ako o tenise sa hovorilo o záležitostiach mimo kurtu. Novak Djoković sa podľa tenisového komentátora správa ako „hotový šéf odborov“.

Taylor Fritz je dôkazom, že pri sebavedomých vyjadreniach treba byť opatrný a prekvapením dňa je bojovník Borna Čorič, ktorý odvrátil šesť Tsitsipasových mečbalov. Prečítate si aj, prečo Filipovi Poláškovi neprekážalo hranie bez divákov.

Súhrn US Open prinášame každé ráno počas trvania tohto grandslamového turnaja.


Zápas medzi Alexandrom Zverevom a Adrianom Mannarinom sa mal začať o pol tretej miestneho času. Na kurte Louisa Armstronga už čakali podávači loptičiek aj kameramani a v útrobách štadióna sa rozcvičovali hráči.

O pol tretej však Zverev trávil čas na ležadle na inom kurte a o Mannarinovej budúcnosti na turnaji sa rozhodovalo na rokovaní politikov a tenisových funkcionárov.

Súboj sa napokon začal s trojhodinovým meškaním a sám osebe nebol taký vzrušujúci – Zverev ho vyhral v štyroch setoch 6:7, 6:4, 6:2, 6:2.

To zaujímavé sa začalo diať až po jeho skončení. Zverev v pozápasovom rozhovore uviedol: „Povedali mi, že zápas sa s najväčšou pravdepodobnosťou neodohrá.“

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Grandslamové turnaje

Tenis

US Open

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie