Denník N

Fico behá po lese sám s profesionálnym kameramanom

Fico v roku 2013 na návšteve u profesionálnych vojakov. Vtedy sa pochválil, že urobil tisíc klikov. Foto - TASR
Fico v roku 2013 na návšteve u profesionálnych vojakov. Vtedy sa pochválil, že urobil tisíc klikov. Foto – TASR

Predvolebná kampaň Roberta Fica môže byť aj o jeho tele. Premiér zverejnil video s vtipnou príhodou pri cvičení v lese, ktorú si vraj musel zaznamenať. Je zo Železnej studienky, kde bol Fico bez ochranky, ale s kameramanom.

„Tak toto si musím nahrať, lebo na to zabudnem,“ začína video, ktoré premiér Robert Fico zverejnil v piatok na svojom Facebooku a vzbudzuje dojem, že sa Fico natočil sám.

„Ma tu ráno taká pani stretla a hovorí: Viete čo, vy sa strašne na niekoho podobáte, na Fica, aj psa máte rovnakého, len tie kliky robíte podstatne poriadnejšie ako ten Fico. Ja som jej povedal, pani moja zlatá, čo by tu ten robil, tu by boli policajti, veď všetko by bolo zatvorené, ale dobrý pocit, že nie každý ma pozná, pekný deň,“ ukončil Fico.

Fico bol v piatok ráno naozaj sám na Železnej studienke. Stretli sme ho tam pri behaní. V elastickom oblečení robil kľuky, sprevádzal ho jeho pes. Bežci si ráno bežne kývajú na pozdrav, zakýval aj Fico.

Premiér nebehal, ale robil hlavne kľuky. Po chvíli sa k nemu pridal profesionálny kameraman. Ochranka nikde nebola a z toho, že Fico chodí do lesa takto sám, zrejme nie je nadšená. Zvlášť, keď to teraz zverejnil na Facebooku.

Sedem mesiacov pred voľbami nie je video žiadneho profesionálneho politika „náhoda“. Ficova kampaň tak zrejme bude aj o jeho kondičke. Jeho obnažená vyšportovaná hruď bola v najčítanejšom denníku Nový čas v utorok, stredu a aj vo štvrtok.

Prvý článok s polonahým Ficom bol o tom, že premiér pohorel v rebríčku najsexi politikov jedného amerického portálu. Na druhý deň sa noviny pýtali, či si premiér naozaj zaslúži v rebríčku až 141. miesto a zverejnili fotografiu Fica ako vystupuje z jazera v mokrom tričku, ktorú do redakcie poslal „čitateľ“.

Vo štvrtok zverejnil denník fotografiu do tretice: Premiér má celebritného dvojníka a porovnával Ficovu hruď s hruďou herca Daniela Craiga,ktorý hrá Jamesa Bonda.

Svoju hruď v médiách zverejňuje rád aj Ficov hlavný mediálny poradca a riaditeľ tlačového odboru Úradu vlády Erik Tomáš.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie