Denník N

US Open, 12. deň: Nemôže hrať ako bábovka, nech ho trénuje Cibulková, znejú ohlasy na Zvereva

Foto - TASR/AP
Foto – TASR/AP

Dobrý deň,

v noci sa na US Open toho udialo toľko, že by to vydalo aj na štyri dlhé texty. Poďme teda na to. Program sa začal finálovým zápasom ženskej štvorhry, ktorý priniesol úsmevnú situáciu po jeho skončení.

Vera Zvonariovová sa rozhodkyne opýtala: „Môžeme sa [so spoluhráčkou] objať?“ Rozhodkyňa prikývla.

Príbeh Zvonariovovej a Siegemundovej patrí medzi najzaujímavejšie a najdojímavejšie na turnaji a venujeme sa mu aj v tomto súhrne.

Potom sme sledovali dva semifinálové zápasy dvojhry mužov – jeden päťsetový a jeden trojsetový. Jeden priniesol skvelý tenis (nebol to ten päťsetový) a z druhého si tenisoví novinári uťahovali na Twitteri.

Medvedev sa pohádal s rozhodcom a následne s organizátormi, pričom za pravdu mu dal John McEnroe. Po skončení zápasu si ruský tenista neodpustil ironickú poznámku.

Súhrn US Open prinášame každé ráno počas trvania tohto grandslamového turnaja.


Alexander Zverev zahral pridlhý bekhend a pokrútil hlavou. „Nemohol som tomu uveriť. Hrám semifinále a som favoritom, no prehrávam 0:2 na sety a nemám žiadnu šancu. Hral som príšerne,“ povedal v pozápasovom rozhovore.

Polovicu všetkých bodov získal v prvých dvoch setoch Pablo Carreño Busta vďaka Zverevovým nevynúteným chybám. Zverev napokon vyhral 3:2, no svojím výkonom nepresvedčil.

Tenisoví novinári sa na Twitteri následne predbiehali, ako najviac zosmiešniť tento zápas. Jeden z tvorcov relácie The Tennis Podcast Matt Roberts mal

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Grandslamové turnaje

Tenis

US Open

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie