Denník N

Presťahovali sme časť redakcie do Rožňavy, s pokračovaním musíme počkať, kým korona poľaví

Rožňava. Foto N - Vladimír Šimíček
Rožňava. Foto N – Vladimír Šimíček

V Rožňave sme strávili dva týždne. Presťahovali sme tam časť redakcie a napísali viac ako 30 textov. Urobili sme tri verejné diskusie, kolegovia zorganizovali kvíz. Naše texty z Rožňavy si môžete pozrieť tu.

Už v pondelok 5. októbra sme mali ísť do Martina. Boli sme pripravení urobiť všetko pre to, aby sme spoznali mesto a okolie rovnako dobre ako Rožňavu. Veľmi som sa tešil, že budeme môcť našim čitateľom ukázať príbehy, ktoré by sa inak do novín asi nedostali, lebo z Bratislavy by pre nás zostávali neviditeľnými.

Korona však všetko zmenila. Situácia je vážna a my sme sa rozhodli, že náš výjazd do Martina, potom do Michaloviec a ďalších štyroch miest, kam sme mali ísť v priebehu najbližšieho pol roka, nateraz odkladáme.

Verím, že situácia sa jedného dňa vráti do normálu alebo aspoň do stavu, keď sa opäť budeme môcť stretávať, hovoriť s ľuďmi bez rizika, že by sme sa mohli vzájomne nakaziť. Potom pôjdeme do Martina, Michaloviec a ďalších miest.

Som rád, že sme stihli aspoň Rožňavu. Ukázalo sa, že cestovať za príbehmi a najmä vystúpiť zo svojej bubliny má zmysel.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Denník N v Martine

Denník N v Michalovciach

Od 28. júna do 11. júla bola časť redakcie Denníka N presťahovaná do Michaloviec. Zemplín sa tak stal hlavným regiónom nášho novinárskeho záujmu. Naši reportéri tu pracovali na reportážach, robili rozhovory, organizovali diskusie a stretávali sa s občanmi.

Denník N v Rožňave

Komentáre

Teraz najčítanejšie