Denník N

Nové bývanie aj s garážovým státím zadarmo. Tu ho nájdete.

Projekt Kolísky Záhorská Bystrica je už v procese kolaudácie. K hotovým bytom teraz ponúka aj garážové státie v hodnote 12 000 eur zadarmo.

Ak túžite po novom bývaní v Bratislave a radi by ste sa nasťahovali do nového bytu čo najskôr, Kolísky určite stoja za úvahu. Posúďte sami.

Už čoskoro môžete bývať v novom

V rezidenčnom projekte Kolísky prebieha v týchto dňoch záverečná fáza kolaudačných konaní. To znamená, že do svojho nového bytu sa môžete nasťahovať naozaj už čoskoro. Vybrať si pritom môžete z kompletnej ponuky moderných bytov s praktickými dispozičnými riešeniami. Do pozornosti dávame predovšetkým trojizbové a štvorizbové byty ideálne pre rodiny s deťmi. Kolísky sa nie náhodou profilujú ako bývanie ústretové voči potrebám detí, čo potvrdzujú množstvom benefitov pre najmenších a celkovým charakterom projektu. Ten je v našich končinách ojedinelý.

Kids-friendly bývanie pre šťastné detstvo

S bývaním v Kolískach budete spokojní vy ako rodičia a jedného dňa sa vám zaň poďakujú aj vaše deti. Vyrastať budú v pokojnom prostredí v obľúbenej bratislavskej mestskej časti v blízkosti Malých Karpát. Les, ktorý máte hneď pri dome, je tým najlepším miestom na rodinné prechádzky a výlety do prírody. Pestrofarebné detské ihriská na vlastnom bezpečnom dvore zasa ideálnym priestorom pre detské hry s kamarátmi zo štvrte. Nechýbajú ani športoviská s pingpongovým stolom, ktoré vo vašich deťoch vzbudia záujem o šport a aktívne trávenie voľného času. Komunitné záhrady v nich zasa posilnia vzťah k prírode a komunite. Kolísky majú skrátka všetky predpoklady na to, aby tu vaše deti prežili šťastné a spokojné detstvo.

Nadštandardné vybavenie pre váš komfort

V projekte sa, samozrejme, myslelo aj na vaše pohodlie. K svojmu novému bytu teraz navyše získate aj garážové státie v hodnote až 12 000 eur zadarmo, čo je ponuka, ktorú by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Tým sa ale výpočet výhod zďaleka nekončí. Rovnakú radosť ako bezproblémové parkovanie vám nepochybne urobí aj nadštandardné vybavenie bytov – od drevených parkiet cez kúpeľne a sanitu až po dvere či žalúzie. Všetko v tej najvyššej kvalite od popredných svetových výrobcov a renomovaných značiek. Neveríte? Najlepšie, čo môžete urobiť, je prísť osobne a presvedčiť sa na vlastné oči.

Dohodnite si obhliadku vzorového bytu

O samotných bytoch a ich prémiovom štandarde by sa dalo napísať veľa, ale viac než tisíc slov povie jedna osobná návšteva. Každý záujemca si môže nezáväzne pozrieť vzorový byt, stačí si dohodnúť termín. Kolísky sú už pripravené. A čo vy?

Viac na www.kolisky.sk

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie