Denník N

Musíme pracovať s tým, čo máme

Premiér Igor Matovič na samite EÚ. Reprofoto - N
Premiér Igor Matovič na samite EÚ. Reprofoto – N

Ani neviem, kde začať. Kompletný blázinec. Všade. Telefón mi oznámil, že Londýn je v tretej úrovni výstrahy a mám si prečítať, čo všetko to znamená. V Amerike všetky covidové čísla stúpajú bez prerušenia, takže Trump odôvodnene a opätovne vyhlásil, že vírus o chvíľu zmizne. Ruské tajné služby použili proti desiatkam amerických diplomatov v Havane, Moskve a Pekingu mikrovlnné zbrane a spôsobili im a ich príbuzným poškodenie mozgu, ale Trump tomu odmieta venovať pozornosť, lebo sa ešte stále musí obávať, že Putin zverejní to nešťastné video so súdružkami prostitútkami z KGB.

Scéna s prezidentským právnikom Giulianim z posledného Boratovho filmu je niečo úplne šialené a len pridáva k silnému pocitu, že sme v posledných dňoch rímskeho impéria. US Prezident sa síce ešte nevyhlásil za boha, ale nemá k tomu od stabilného génia ďaleko, má zlatý trón, urobil zo senátu poslušný súbor vystrašených bábok a z imperátorského paláca bordel, na zaobchádzanie so ženami má recept akoby odpísaný od Caligulu, a keby bol namiesto Ivanky s jej manželíkom vymenoval do funkcií dostihového koňa, Amerika by na tom bola o poznanie lepšie.

Na Slovensku vypukli testovacie manévre, čísla nakazených sa o poznanie zvýšili a nemocnice sa nebezpečne plnia, ale s 29 mŕtvymi na milión obyvateľov sa ešte stále držíme v druhej polovici postihnutých krajín. Čo sa však zvyšuje prudko a nezadržateľne, je počet

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Koronavírus

    Komentáre

    Teraz najčítanejšie