Denník N

Víchrica potvrdzuje: Robert Fico devastoval Slovensko

Skutok sa nestal, bola ich obľúbená fráza. Foto N - Tomáš Benedikovič
Skutok sa nestal, bola ich obľúbená fráza. Foto N – Tomáš Benedikovič

Nevymenili sa ľudia, vymenila sa hlava systému. Tak málo stačilo.

Nová vlna zatýkania sudcov je ďalšia zlá správa pre Smer. A to v tejto chvíli ešte nevieme, čo práve vypovedá Monika Jankovská na NAKA v Nitre. Bývalá štátna tajomníčka za túto stranu sa podľa všetkého zlomila a začala svedčiť. To znamená nové vysokopostavené mená, nové skutky a takmer určite aj nové zatýkania.

Najskôr k Zoroslavovi Kollárovi a sudcom, ktorých zadržanie zjavne súvisí s jeho prípadom. Táto várka – hoci sa niektoré z mien spomínali aj pri Kočnerovi – predstavuje samostatnú vetvu. Marian Kočner nebol sám, kto ťažil zo slabosti skorumpovaného štátu. Policajti sú v tejto chvíli presvedčení, že Kollár patrí do podobnej kategórie.

Iste, to, že Kočner nebol jediný, nie je žiadna novinka, ale pri sledovaní procesov s ním mohlo trochu unikať, že tento štát bol v područí nie jedného mafiána a jeho poskokov, ktorých stačí dostať za mreže, ale celého zločineckého systému.

Ten sa v týchto dňoch za dramatických okolností ďalej rúca. Pri tej príležitosti treba pripomenúť, čo s tým má Robert Fico. Veľmi veľa. Presnejšie, takmer všetko.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Kauzy Búrka a Víchrica

Robert Fico

Smer

Komentáre

Teraz najčítanejšie