Denník N

Usaďte sa tam, kde môžete napredovať

Inšpiratívne prostredie je magnetom na úspech. Tam, kde sa cítite komfortne, je radosť plánovať budúce víťazstvá a ešte väčšia oslavovať tie minulé. Napríklad na terase s výhľadom na svetlá hlavného mesta a na adrese, kde dostanete 30 000-eurový bonus k bývaniu. Objavte Gansberg Koliba.

Hoci si pod úspechom každý z nás predstavuje niečo iné, jedna vec ostáva pri jeho definícii konštantná. Na to, aby ste mohli v živote napredovať, je nevyhnutné vybudovať si zázemie, ktoré bude pre vás dennodenným zdrojom inšpirácie a dovolí vám načerpať dosť energie, aby pre vás žiadna méta nebola privysoká.

Život „vo veľkom“

Gansberg Koliba, situovaný na pravom svahu lukratívnej bratislavskej štvrte, víta každého, kto má odvahu nielen snívať, ale aj realizovať svoje sny vo veľkom. Doslova! Veľkometrážne obytné priestory v troch bytových domoch ponúkajú viac než dosť miesta pre všetko, čo máte v živote radi, a to pri zachovaní príjemne komornej atmosféry, ktorá akcentuje privátny ráz celého projektu.

Tak, ako býva úspech dláždený tvrdou prácou, Gansberg Koliba stojí na pilieroch solídne odvedeného remesla. Je to poznať už na sofistikovanej architektúre – v svahovitom teréne, kde sa projekt vyníma, bol v minulosti vinohrad, nie je preto náhoda, že aj bytové domy pôsobia dojmom, akoby boli naukladané na terasách na spôsob viníc. Horizontálny charakter je efektný aj praktický. Každý byt vďaka danému riešeniu získava jedinečný výhľad a jednotlivé domy si vzájomne netienia.

Nadčasová kvalita namiesto okázalých riešení

Úspešní ľudia nepotrebujú okázalo vyzdvihovať svoje zásluhy. Vedia, že úspech je predovšetkým o pocite a vyžarovaní. A ani Gansberg Koliba nepatrí k projektom, ktoré na seba prvoplánovo upozorňujú, no napriek tomu ho v plejáde okolitých luxusných stavieb nemôžete prehliadnuť. Pri bližšom pohľade oceníte rafinované detaily, ako na mieru navrhnuté exteriérové zábradlia s atypickými vzormi, kvetináče z juhoamerickej dreviny cumaru s integrovanými klimatizačnými jednotkami či penthousové byty s eternitovým obložením, ktoré evokuje hadie šupiny.

A pretože úspech ide ruka v ruka s vysokými nárokmi, Gansberg Koliba pripravil pre svojich budúcich majiteľov výbavu, ktorá posúva komfort na vyšší level. K základnej výbave bytov patria hliníkové okná, podlahové vykurovanie, predpríprava na klimatizáciu a exteriérové žalúzie, ako aj extra pevné a bezpečné vchodové dvere z dielne českej rodinnej firmy SAPELI. Miestnosti zdobí odolná a elegantná drevená podlaha od Parkett Designer a v kúpeľniach sa vynímajú výrobky svetoznámej značky Villeroy & Boch.

Byty jedinečné ako vy

Unikátnosť projektu zvýrazňuje aj rozhodnutie developerov zvoliť netypickú a na Slovensku dosiaľ nevídanú kategorizáciu bytov. Ich dominantné parametre sú voľnou referenciou na rozličné životné štýly.

Milovníci prírody si v GARDEN byte vychutnajú vlastnú záhradku, vzhľadom na centrálnu polohu projektu mimoriadne vzácny benefit. QUIET byty oplývajú posilneným akustickým komfortom, objavíte v nich ozajstnú oázu pokoja. CITY VIEW očaria impozantnými výhľadmi na Bratislavu a PREMIUM ponúkajú luxusné prepojenie všetkých vyššie spomenutých parametrov, čo z nich robí samostatnú prominentnú kategóriu adresovanú tým najnáročnejším.

Získajte 30 000 eur za byt na Kolibe!

Zvádza vás predstava bývania, ktoré praje úspechu? Nečakajte a sťahujte sa ihneď. Projekt Gansberg Koliba je dokončený a pripravený hostiť všetky vaše víťazstvá. A teraz si k nim môžete pripísať ešte jedno významné – za byt v Gansbergu dostanete uvítací bonus až do výšky 30 000 eur, čo robí z kúpy skutočne víťazné rozhodnutie.

S 30 000 eurami môžete k zariaďovaniu vášho nového bývania pristupovať presne tak, ako k výberu samotného bytu – slobodne a bez kompromisov. Môžete podporiť talenty kreatívneho priemyslu a skrášliť svoj domov originálnym umeleckým dielom, ktoré – rovnako ako váš byt – nikdy nestratí na hodnote. Alebo máte v pláne vyšperkovať interiér dizajnérskym nábytkom? V projekte s takou impozantnou architektúrou vynikne precízna remeselná kvalita a pridaná autorská hodnota ešte viac. Je len na vás, či svoj bonus využijete na pôžitky, darčeky pre blízkych alebo ako investičnú príležitosť.

Pozrite si ponuku posledných voľných bytov na www.gansberg.sk a kontaktujte predajcu pre získanie ponuky vypracovanej na mieru vašim potrebám a prianiam.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie