Denník N

Turnaj majstrov, 6. deň: Bol by Djoković grandslamový rekordér, ak by sa viac sústredil na hranie?

Novak Djoković. Foto - TASR/AP
Novak Djoković. Foto – TASR/AP

Dobrý deň,

v piatok sme spoznali definitívne zloženie semifinálových dvojíc. Najviac sa hovorí o Novakovi Djokovićovi, ktorý si podľa niektorých škodí svojou aktivitou. Iní sú presvedčení, že je to presne naopak.

Djoković včera zdolal Alexandra Zvereva a vylepšil si úžasnú bilanciu tajbrejkov. V ich zápase sme videli fantastickú výmenu, ktorej video nájdete nižšie, aj historicky prvé využitie tenisového videorozhodcu.

Diego Schwartzman sa začiatkom roka dostal do konfliktu s Daniilom Medvedevom a označil ho za „hlupáka“, teraz sa opäť stretli na kurte. Venujeme sa i štvorhre, ktorá priniesla obrovskú kuriozitu, a presvedčíte sa aj o futbalových schopnostiach Rafaela Nadala.

Súhrn turnaja majstrov prinášame každé ráno počas jeho trvania. Nájdete v ňom kompletné výsledky aj program na ďalší deň.


Tenisoví novinári David Law a Matt Roberts mali v relácii The Tennis Podcast zaujímavú konverzáciu o Novakovi Djokovićovi.

Law naznačil, že Djoković si škodí napriek nevôli svojich trénerov vrátane Mariána Vajdu. „Som zvedavý, či ho to niekedy dobehne,“ povedal.

Narážal tým na to, ako

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Tenis

Turnaj majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie