Denník N

V politike sa dejú veci!

Foto – hampsteadbutcher.com
Foto – hampsteadbutcher.com

Hampsteadský mäsiar včera narobil klobásky, pekne korenené, a dnes som si ich upiekol na obed. Jedol som k nim ovocný kuskus a veľmi pálivú anglickú horčicu. V tom istom mäsiarstve majú aj široko-ďaleko najlepšie bajgle (aj keď nič sa nevyrovná Gryfovi z Toronta) a bocconcini z kozieho syra. To som mal na večeru. Anglické pivo. Vedia ho variť.

V stredu budem robiť jahňacinu s pikantným cícerom, pečeným karfiolom a mätovými zemiakmi. A v piatok, keďže je americký Deň vďakyvzdania, bude morčacina, ale nie v celku, len tak na koreňovej zelenine, s ružičkovým kelom a so slaninou. Dcéra upečie škoricovníky. Nie preto, že by to bola súčasť amerických osláv, ale preto, že sa to naučila a máme ich všetci radi.

Medzi varením píšem noty, lebo to je takmer jediné, čo hudobník môže v lockdowne robiť. Našťastie, label, pre ktorý robím už vyše tridsať rokov, sa zľutoval a vymyslel mi projekt, na ktorom môžem pracovať, lebo nechcú,

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Komentáre

Teraz najčítanejšie