Denník N

Gróf Kollár ponižuje sestry a Matoviča

Bolo len otázkou času, kedy sa zas potvrdí, že Kollár sa nikdy nemal stať predsedom parlamentu.

Boris Kollár dokázal aj z izolácie v nemocnici vyrobiť premiérovi Matovičovi a celej vláde najväčší problém posledných týždňov a mesiacov. Samozrejme, že aj v tomto príbehu hrá dôležitú úlohu korona, ale je iba vo vedľajšej úlohe. A tak je to pri väčšine problémov tejto vlády.

Ten príbeh je šialený.

Predseda parlamentu sa nechal v čase obmedzeného pohybu vyvážať s priateľkou, havarovali a z vážneho stavu ho dostávali – a zdá sa, že stále dostávajú – lekári a sestry viacerých nemocníc.

Celé Slovensko trpí pre koronu a v nemocniciach sú zakázané návštevy. On si však z izby urobil penzión s frekventovanou obsluhou.

A aby bolo jasné, kto je tu pán, Boris Kollár zaútočil na sestričky, ktorým sa nepáčilo, ako sa on a jeho blízki v nemocnici správajú.

Ako bonus ho ešte predtým stihli v nemocnici navštíviť koaliční partneri, ktorí si, ako tvrdia, neuvedomili, že práve oni zaviedli obmedzenia návštev a vôbec stretávania. V mene zdravia krajiny.

V tom príbehu je všetko zle. Strata súdnosti vládnych politikov, papalášizmus Borisa Kollára i jeho vzťah k personálu, v ktorom bude asi skrytý

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Boris Kollár

Komentáre

Teraz najčítanejšie