Denník N

LM, skupina: Katastrofa. Ďalšia prehra ukázala tri dlhodobé problémy Realu Madrid

Na snímke uprostred tréner Realu Zinedine Zidane. Foto - TASR/AP
Na snímke uprostred tréner Realu Zinedine Zidane. Foto – TASR/AP

Dobrý deň,

fanúšikovia Realu Madrid mali na Kyjev vynikajúce spomienky. V tomto meste sa pred dvomi rokmi konalo finále Ligy majstrov, v ktorom Real zvíťazil nad Liverpoolom.

V utorok sa zverenci Zinedina Zidana predstavili v Kyjeve opäť, lenže tentoraz to pripomínalo skôr nočnú moru. Zdá sa, že novinárom aj fanúšikom dochádza trpezlivosť – Zidane musel na tlačovke opäť čeliť otázkam o demisii.

Mimoriadne zaujímavý bol aj druhý zápas skupiny B, v ktorom Inter zvíťazil nad Mönchengladbachom. Ako sa však dozviete v našom Statuse dňa, fanúšikovia talianskeho tímu v závere zostarli o pár rokov. V akcii bol aj Milan Škriniar, ktorý urobil chybu pri prvom góle súpera, no celkovým výkonom nesklamal.

Bayern medzitým prišiel o víťaznú sériu, ale vzhľadom na okolnosti je zázrak, že vôbec neprehral. Veľké zmeny sme videli aj v prípade anglických klubov.

Súhrn Ligy majstrov prinášame vždy ráno po zápasoch a posielame ho aj e-mailom.


Prispievatelia na Twitteri si uťahovali z fanúšikov Arsenalu. Len si predstavte, že im vyžrebujú Real Madrid, žartovali.

Narážali tým na to, že Real prvýkrát v histórii nemusí postúpiť do vyraďovacej fázy Ligy majstrov. Ak by vo svojej skupine skončil tretí, na jar by sa predstavil v Európskej lige, ktorej najväčším favoritom je Arsenal. Ešte stále však môže skončiť aj posledný.

Real v utorok podal nepresvedčivý výkon a zaslúžene prehral so Šachťarom Doneck 0:2. Pri dôkladnejšej analýze zistíme, že tento výsledok nie je taký prekvapivý, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Potvrdilo sa, že tím Zinedina Zidana má tri obrovské slabiny.

Po prvé, nedokáže sa

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

Liga majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie