Denník N

Čo nové v Denníku N: Na kampaň za očkovanie vyčleníme priestor za 300-tisíc eur (štvrťročný list vydavateľa)

Vážení podporovatelia Denníka N,

dovoľte, aby som vám po štvrťroku opäť dal vedieť, ako sa nám darí. V prvom rade by som sa vám chcel poďakovať za vašu priazeň – Denník N si v súčasnosti predpláca už 65-tisíc ľudí.

Okrúhlu hranicu prekročil aj náš sesterský český Deník N, ktorý má po čosi vyše dvoch rokoch fungovania vyše 20-tisíc predplatiteľov.

Na našej stránke bolo v januári takmer 1,8 milióna návštevníkov, naše podcasty majú mesačne priemerne 1,1 milióna stiahnutí, na Facebooku máme 224-tisíc followerov a vlani sme predali viac ako 30-tisíc kníh.

Verní nám ostali aj inzertní klienti, preto sme napriek zložitej situácii, v ktorej sa Slovensko ocitlo, dosiahli v roku 2020 dobré výsledky.

Tak ako vždy predtým, aj teraz sa snažíme využiť peniaze na skvalitňovanie a rozširovanie nášho spravodajstva a nášho tímu. Medzi nové posily Denníka N patrí Ľudmila Kolesárová, ktorá doteraz pôsobila v Dobrom anjelovi a dlhodobo publikuje na tému chudoby, zdravotnej starostlivosti a dobročinnosti. V redakčnej rade Denníka N ju nahradila výtvarníčka Ilona Németh.

Stále rastie aj váš záujem o naše knihy, medzi bestsellery sa v posledných týždňoch dostali Ľudskosť, Telo v 21. storočíMedzi dobrom a zlom.

Podobne ako mnohí z vás, aj redakcia Denníka N pracuje z domu, covid prekonalo niekoľko našich kolegov a stretávame sa aj s prípadmi úmrtí spôsobených novým koronavírusom. K skorému koncu tejto krízy sa snažíme prispieť najmä kvalitnou novinárčinou.

No rozhodli sme sa tiež, že bezplatne vyčleníme mediálny priestor v hodnote 300-tisíc eur na kampaň na podporu očkovania. V priebehu najbližších týždňov vás budeme informovať, akým spôsobom bude tento priestor využitý.

V januári to bolo šesť rokov, odkedy sme spustili stránku dennikn.sk, 1. februára oslávil šesť rokov tlačený Denník N. Tešíme sa už na časy, keď budeme môcť výročie spolu s vami osláviť. Dovtedy vám prajeme najmä pevné zdravie a veľa trpezlivosti.

Všetko dobré.

Lukáš Fila
riaditeľ vydavateľstva

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hospodárenie Denníka N

Slovensko

Teraz najčítanejšie