Denník N

Nedeľná nekázeň: Dni hnevu

Zákulisie protestu Za slušné Slovensko Foto - Archív Veroniky Brunckovej
Zákulisie protestu Za slušné Slovensko Foto – Archív Veroniky Brunckovej

Patrí vôbec hnev k dobrému životu, o ktorý sa usilujeme? Zamysleli ste sa nad tým, keď ste s priateľmi v piatok večer na online pive naposledy s hnevom nadávali na Matoviča?

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Uplynulý týždeň bol pre mňa vari najťažší v celej pandémii. Úplne iracionálne, keďže patrím k privilegovanej skupine – pri rysovaní diplomovky mám stabilnú prácu, nebehajú mi doma popri homeoffice školopovinné deti, nie som ohrozená skupina ani lekár, čo nevidí v práci rozdiel medzi dňom a nocou. Mám všetko, a predsa, keď som videla, ako naše vojenské lietadlá potajme letia do Ruska, nevedela som, či je slza na líci v električke vrcholom hnevu alebo mám od seba čakať ešte viac. Dokonca som na ulici zanadávala registračnému systému, ktorý mi aj tretíkrát po sebe spadol pri vypĺňaní formulára na očkovanie mojich chronicky chorých rodičov.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Nedeľná nekázeň

Komentáre

Teraz najčítanejšie