Denník N

Nedeľná nekázeň: Technicky dokonalá justičná vražda

Foto N - Vladimír Šimíček
Foto N – Vladimír Šimíček

Veľká noc je obdobie, v ktorom sa nevyrovnávame len s Ježišovými katmi a sudcami, ale s každou popravou a každým hrobom všetkých vekov.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Podľa detektívky z dostihového prostredia musel pred dostihovým súdom v Newmarkete stáť obvinený na koberci. Bez ohľadu na to, či fráza „ísť na koberec“ vznikla takto alebo inak, tušíme, že znamená niečo podobné ako „stáť na pranieri“, ak niekto rozhodol o našom osude od zeleného stola.

Blahoželáme, máte dobrých priateľov!

Tento článok je normálne zamknutý, ale vy si ho môžete prečítať zadarmo vďaka tomu, že váš priateľ Kristina Križanová je predplatiteľom Denníka N a článok vám venoval. Stačí zadať váš e-mail, nebojte sa, nikdy ho nepredáme inej firme.

Alebo môžete .

Nedeľná nekázeň

Komentáre

Teraz najčítanejšie