Denník N

Lintner začína so zmenami. Liga mení názov, logo aj slogan

Foto: TASR - Pavel Neubauer
Foto: TASR – Pavel Neubauer

„Začiatok sezóny musí byť úzko spojený aj s novou identitou, verím, že zmena bude pre všetkých pozitívna,“ uviedol pred štartom nového ročníka Lintner.

Najvyššia slovenská hokejová súťaž vstúpi do sezóny 2015/2016 s novým názvom i novým logom. Ročník, ktorý sa začne vo štvrtok 10. septembra úvodným zápasom medzi Nitrou a Banskou Bystricou, odštartuje pod názvom Tipsport Liga.

„Začiatok sezóny Tipsport Ligy musí byť úzko spojený aj s novou identitou, ktorá sa okrem nového názvu prenáša aj do nového loga, claimu či samotného brandingu hokejových dresov a štadiónov. Verím, že to bude pre všetkých hokejových fanúšikov pozitívna zmena, ktorou odštartujeme ‚nový začiatok‘ našej Ligy,“ uviedol v tlačovej správe zaslanej TASR nový riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner.

Nové logo zachováva niektoré prvky pôvodného loga, napríklad siluetu hokejistu, ale prepracovanou grafikou nadobúda logo moderný a dynamický charakter. Samotný erb je preneseným významom národnej hokejovej ligy, akou je Tipsport Liga.

Tipsport Liga bude sprevádzaná aj novým claimom „Hej, ideme na hokej“. „Cieľom je motivovať hokejových fanúšikov, aby spoločne zaplnili štadióny a opäť ukázali veľkého športového ducha a zápal pre slovenský hokej,“ píše sa v tlačovej správe.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie