Denník N

LM, štvrťfinále: Netypicky chodecký a bezzubý. Liverpool zažil jeden z najhorších polčasov pod Kloppom

Tretí gól Realu do siete Liverpoolu. Foto - TASR/AP
Tretí gól Realu do siete Liverpoolu. Foto – TASR/AP

Dobrý deň,

kým Real Madrid hral skvele v momente, keď to potreboval, Liverpool zlyhal a jeho tréner Jürgen Klopp ešte aj takmer určite spravil taktickú chybu.

Zinedine Zidane sa spoľahol na skúsenú zálohu Casemiro, Kroos, Modrić, ktorá stále patrí k tomu najlepšiemu v Európe.

Aj Manchester City vyhral domáci zápas, no Borussia Dortmund mu narobila väčšie problémy – domáci rozhodli až v 90. minúte a hostia po verdikte rozhodcu akiste cítia krivdu.

Súhrn Ligy majstrov prinášame vždy ráno po zápasoch a posielame ho aj e-mailom.


Pred štvrťfinálovým súbojom medzi Realom Madrid a Liverpoolom sa nedalo ubrániť spomienke na kyjevské finále spred troch rokov, v ktorom Real zvíťazil 3:1.

Mnoho veľkých protagonistov onoho zápasu už za tieto kluby nehrá – Cristiano Ronaldo odišiel z Realu do Juventusu, Gareth Bale hosťuje v Tottenhame a liverpoolský nešťastník Loris Karius je na hosťovaní v Unione Berlín.

Napriek odlišným okolnostiam a rôznym absenciám na oboch stranách sa zrodil presne rovnaký výsledok – Real zvíťazil 3:1 a pred odvetou si vytvoril veľmi dobrú pozíciu.

Zinedine Zidane opäť takticky výborne pripravil svoje mužstvo na dôležitý zápas, čo sa nedá povedať o Jürgenovi Kloppovi. Liverpool totiž odohral v Lige majstrov jeden z najhorších polčasov pod jeho vedením.

Prečo nehrá za Anglicko? Pre toto. Klopp to síce priamo nepriznal, no pri výbere zostavy sa celkom určite pomýlil, keď uprednostnil

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

Liga majstrov

Súhrn Ligy majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie