Denník N

Naď si nevšimol, že by Matovič útočil na vedcov. Vytvára sa „slamený panák“, hovorí

Premiér Igor Matovič a minister obrany Jaroslav Naď na fotke z minulého roka počas vystúpenia k celoplošnému testovaniu. Foto N - Tomáš Benedikovič
Premiér Igor Matovič a minister obrany Jaroslav Naď na fotke z minulého roka počas vystúpenia k celoplošnému testovaniu. Foto N – Tomáš Benedikovič

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok vyzval poslanca OĽaNO Gyimesiho, aby sa správal podľa toho, že skladal sľub na Ústavu Slovenskej republiky.

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) sa čuduje, že sa po aktivitách expremiéra Igora Matoviča objavilo tak veľa hlasov na podporu slovenských vedcov, zvlášť Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). Aktuálny minister financií Igor Matovič podľa neho totiž nikoho z vedeckej komunity neurazil.

„Ja osobne som nezachytil nejaké útoky pána Matoviča smerom ku komunite vedcov. Nech sa na mňa nikto nenahnevá, ale všetci to opisujú ako hotovú vec,“ povedal Naď po rokovaní parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť, ktorý sa venoval napätiu na rusko-ukrajinskej hranici.

Naď to vníma tak, že sa vytvára „slamený panák z

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Slovensko

Teraz najčítanejšie