Denník N

Ešte tlačíte po starom? Ide to šikovnejšie a lacnejšie

Tlač ako služba. HP predstavilo novinku, vďaka ktorej môžete doma tlačiť až o 70 % lacnejšie.

Kto sa ešte nikdy nenaštval pri tlačiarni, ktorej došla náplň v najhorší možný okamih, nech prvý hodí kazetou s atramentom. Tlač jednoducho patrí k našej každodennej práci a keď si nedáme pozor, môže nám prázdny zásobník poriadne znepríjemniť deň. Musí to tak ale byť? Predstavte si, že by si tlačiareň sama všimla, že jej dochádza atrament a rovno si ho objednala. A ešte vám ušetrila až 70 percent nákladov na atramentové náplne. Pozdáva sa vám to? Tak to sa vám bude páčiť aj nový program pre tlačiarne HP s názvom HP instant Ink.

Proste nič neriešiť

Už nikdy nezostanete bez atramentu. Systém inteligentného predplatného tlače to jednoducho nedovolí. Zakaždým, keď začne náplň dochádzať, okamžite bude na ceste nová. Môžete tak pokojne prestať na tlačiareň úplne myslieť a oddýchnuť si. Už sa nestane, že by ste na poslednú chvíľu zistili, že si nemôžete vytlačiť dôležitú prezentáciu, dokument či školské úlohy.

A to nie je všetko, čo môžete s HP instant Ink pustiť z hlavy. HP sa totiž postará aj o zodpovednú recykláciu vašich použitých náplní. Máte tak isté, že svojou tlačou zbytočne nezaťažujete životné prostredie.

Súčasne môžete zabudnúť aj na akékoľvek problémy, ak by ste sa rozhodli program ukončiť. Predplatné totiž môžete kedykoľvek zmeniť, pozastaviť alebo napríklad zrušiť bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

Neplaťte ani stránku navyše

Bezstarostnosť ale nie je zďaleka všetko, čo program prináša. Vďaka princípu, kedy namiesto atramentu platíte len za reálne vytlačené stránky, získate s HP instant Ink oveľa efektívnejšiu kontrolu nad svojimi výdavkami na tlač. Vo výsledku tak program prináša úsporu vo výške až 70 percent nákladov na atramentové náplne. Cena predplatného totiž začína už na 0,99 centov za mesiac.

Program je pritom vhodný aj pre domácnosti a firmy, pri ktorých je potreba tlače výrazne premenlivá. Ak totiž nárok na vytlačenie stránky v niektorom mesiaci nevyužijete, automaticky sa prevedie do nasledujúceho mesiaca.

Chcete vedieť viac o programe HP instant Ink? Pozrite sem.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie