Denník N

Nová revolučná ochrana pred COVID-19 a jarnými alergénmi

Okrem rúšok, respirátorov a dezinfekcie sa môžete nakazeniu brániť ďalším, vysoko efektívnym spôsobom, nosovým práškovým sprejom, ktorý chráni až päť hodín.

Sprej Taffix je revolučné riešenie v boji s vírusmi a alergénmi, ktoré by mohli preniknúť do dýchacej sústavy a spôsobiť infekciu v nosovej dutine. Už za 50 sekúnd od aplikovania sa v nose vytvorí gélová ochranná vrstva, ktorá blokuje až 97 % vírusov počas najbližších piatich hodín.

Funguje veľmi jednoducho

Taffix je práškový nosový sprej, ktorý po nastriekaní do nosa zmení na ochranný gél – tenkú aktívnu vrstvu, ktorá bráni vniknutiu vírusov a alergénov do tela človeka. Sprej navyše aktívne znižuje pH v nosovej dutine, čím  likviduje široké spektrum rôznych vírusov. Ide tak o dvojitú formu ochrany, mechanickú i chemickú.

Aj proti koronavírusu a jeho mutáciám

Svoju ochranu počas pandémie viete zvýšiť okrem nosenia respirátorov, pravidelnej dezinfekcie rúk či sociálneho odstupu aj vďaka aplikácii spreja Taffix. Vedci z University of Virginia uskutočnili štúdie in vitro, ktoré preukázali, že Taffix blokuje až 99 % vírusu SARS-CoV-2. Posledná štúdia potvrdila vysokú účinnosť ochrany aj pred aktuálne celosvetovo najviac rozšírenými mutáciami vírusu SARS-CoV-2: britskou a juhoafrickou mutáciou. Vďaka tomuto inovatívnemu produktu si budete môcť opäť užívať život a zároveň sa cítiť bezpečne.

Sprej Taffix je vhodný aj pre ľudí, ktorí nesprávne nosia rúško a nezakrývajú si ním nos, ale iba ústa. Ide o dodatočnú formu ochrany pred COVID-19, ostatnými vírusmi a mnohými alergénmi. Taffix nenahrádza používanie ochranných rúšok, respirátorov alebo iných opatrení odporúčaných zdravotnými úradmi.

V práci, pred nákupom či v MHD

Taffix použite pred pohybom vo verejných priestoroch, kde je vysoká pravdepodobnosť výskytu vírusu v ovzduší. Napríklad v supermarketoch, práci, škole, športovom klube či v MHD, ale taktiež pred stretnutím s kýmkoľvek, kto nie je členom vašej domácnosti. Ak ste alergikom, ktorému vadia vzduchom šíriace sa alergény, momentálne najmä pele stromov a tráv, Taffix je tu pre vás aj v tomto prípade. Výrobca odporúča použiť tento revolučný prípravok aj ako ochranu počas pobytu v prírode či prechádzkou rozkvitnutým jarným parkom.

Dostupný pre každého

Taffix sa momentálne predáva v 20 krajinách po celom svete. Na slovenský trh ho prináša firma CANDE s.r.o., ktorá má viac ako desaťročné skúsenosti v oblasti farmaceutického priemyslu. Je možné ho zakúpiť voľne, bez lekárskeho predpisu, v každej dobrej lekárni.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Zdravie

Teraz najčítanejšie