Denník N

MS, 3. deň: Jedna veta Craiga Ramsayho vystihla, čo hokejisti robili zle proti Veľkej Británii

Na striedačke Slovenska zľava Juraj Slafkovský, tréner Craig Ramsay, Adam Liška, Adam Jánošík a asistent trénera Ján Pardavý. Foto – TASR/Jaroslav Novák
Na striedačke Slovenska zľava Juraj Slafkovský, tréner Craig Ramsay, Adam Liška, Adam Jánošík a asistent trénera Ján Pardavý. Foto – TASR/Jaroslav Novák

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dobrý deň,

slovenskí hokejisti prvý raz od roku 2016 vyhrali na majstrovstvách sveta prvé dva zápasy. V zápase s Veľkou Britániou hokejisti získali tri body, ale stratili brankára Branislava Konráda.

Fanúšikovia zas prišli o prehnaný optimizmus, ktorý sa mohol dostaviť po víťazstve 5:2 nad Bieloruskom.

Ak sme si po prvom zápase mysleli, že sme našli strelcov, po tesnej výhre 2:1 nad Veľkou Britániou to také jasné nie je.

Marek Hrivík, Kristián Pospíšil a Peter Cehlárik síce majú po dvoch zápasoch v štatistikách po dva góly, ale ani oni v nedeľu nedokázali robiť to, čo Ramsay od útočníkov vyžaduje.

Tréner pred zápasom s Ruskom chystá zmeny.

Súhrn sme po večerných zápasoch aktualizovali.


Skúsenému Ramsaymu sa ťažko pozeralo na hru, ktorú predvádzali v nedeľu slovenskí hokejisti. Pomer striel 43:14 môže navodzovať dojem, že slovenskí hokejisti strieľali často, ale tréner si to nemyslí.

„Mali sme ich mať päťdesiat,“ povedal Ramsay na tlačovke.

To, čo tréner od hráčov očakáva, je vlastne veľmi jednoduché a Ramsay to vie zhrnúť do jednej vety:

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Iné podcasty Denníka N

MS v hokeji

  • finále: Kanada - Nemecko 5:2
  • Slovensko skončilo na 9. mieste

Športové podcasty Denníka N

Súhrn MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie