Denník N

MS, 5. deň: Na Slovensko budeme pripravení, tvrdí tréner. Švajčiari zažili potupnú prehru

Švajčiarsky tréner Patrick Fischer a hráči. Foto - TASR/AP
Švajčiarsky tréner Patrick Fischer a hráči. Foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dobrý deň,

pred zápasom Švajčiarsko – Švédsko hrozila hanba skôr Švédom, ale napokon ju zažili Švajčiari. Vysoká prehra 0:7 je pre nich ďalšou bolestivou kapitolou jednej neúspešnej rivality.

Švédi sa prvými troma bodmi na turnaji aspoň čiastočne vyhrabali z nepríjemnej situácie, do ktorej sa dostali prehrami s Dánskom a Bieloruskom.

Hoci trénera Johana Garpenlöva už vo Švédsku pomaly odvolávali aj počas MS, teraz mu vyšli viaceré zmeny v zostave a videli sme úplne iných Švédov než v prvých zápasoch.

Prvý bod na MS získali dokonca aj hokejisti Veľkej Británie. Dosiahli historické míľniky, ktoré ocenia len praví outsideri – napríklad prvý raz od roku 1962 chvíľu viedli.

Súhrn MS v hokeji prinášame po každom hracom dni. Vypočuť si ho môžete aj ako podcast a posielame ho aj e-mailom vo forme newslettra.


Výsledky na tohtoročných majstrovstvách sveta nemajú logiku a piaty deň turnaja o tom priniesol ďalší dôkaz.

Očakávaný

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Iné podcasty Denníka N

MS v hokeji

  • finále: Kanada - Nemecko 5:2
  • Slovensko skončilo na 9. mieste

Športové podcasty Denníka N

Súhrn MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie