Denník N

MS, 7. deň: Rosandič je príliš dobrý človek, aby niekoho opľul. Bola to náhoda, tvrdí Ramsay

Craig Ramsay chce od hráčov, aby na tento zápas okamžite zabudli. FOTO TASR - Jaroslav Novák
Craig Ramsay chce od hráčov, aby na tento zápas okamžite zabudli. FOTO TASR – Jaroslav Novák

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dobrý deň,

proti Rusku podali slovenskí hokejisti jeden z najlepších výkonov pod trénerom Craigom Ramsayom. Prešli dva dni a v zápase so Švajčiarskom podali jeden z najhorších.

O prehre 1:8 na majstrovstvách sveta rozhodli najmä vylúčenia. Švajčiari mali sedem presiloviek a strelili v nich päť gólov. Kristián Pospíšil a Mislav Rosandič dostali tresty na 5 minút plus do konca zápasu.

Diskutovalo sa aj o tom, prečo Ramsay nevystriedal brankára Júliusa Hudáčka a prečo v tretej tretine nehral Marek Hrivík.

Tréner po zápase vysvetlil svoj pohľad na všetky zaujímavé situácie.

Keď sa zdalo, že českí hokejisti na tom ani nemôžu byť horšie, odohrali priam dokonalú tretinu. Po obrate z 0:2 na 4:2 proti Švédom vyzerajú ich šance na štvrťfinále znovu reálne.

Súhrn MS v hokeji prinášame po každom hracom dni. Vypočuť si ho môžete aj ako podcast a posielame ho aj e-mailom vo forme newslettra.

Súhrn bol aktualizovaný.


„V tomto tíme sa nikto vzdávať nebude,“ hovoril Ramsay hráčom pred treťou tretinou a následne presvedčil centra prvého útoku Mareka Hrivíka, aby nešiel na ľad.

„Chcel hrať, aj sa obliekol, ale ja

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Iné podcasty Denníka N

MS v hokeji

  • finále: Kanada - Nemecko 5:2
  • Slovensko skončilo na 9. mieste

Športové podcasty Denníka N

Súhrn MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie