Denník N

Už žiadne otrasy, prosím

Sme unavení a sklamaní, lebo po rokoch čakania na novú kultúru vládnutia sme sa dočkali len chaosu, amaterizmu a neistoty.

Autorka je spisovateľka

„My tu zúfalo kričíme o pomoc a chceme to vypustiť von z pokrievky. Chceme, aby to zatriaslo Slovenskom,“ povedal Boris Kollár v rozhovore, mysliac pri tom na svojho nominanta Pčolinského, t. č. v kolúznej väzbe, a na supertajnú správu SIS, ktorá už koluje internetom.

Pán Kollár možno za posledný rok zažil málo otrasov, je zvyknutý na turbulentný život, no úprimne – my by sme už mali radšej pokoj. Už žiadne otrasy, prosím. Zem sa pod nami trasie každý deň, akoby sme sedeli na tektonickom zlome. Nepotrebujeme žiadnu spod pokrievky vypustenú paru – žlč a bahno sa na nás vylievajú na každodenných tlačovkách. Už žiadne bombastické vyhlásenia, odhalenia, demisie, odvolávania, koaličné krízy, žiadne nápady od stola, vydieranie a napádanie koaličných partnerov. My občania, čo sa len pomaly otriasame z rok trvajúcej pandémie a snažíme sa nabehnúť na normálny život, nabrať sily po ťažkom roku, my by sme už všetci chceli pokoj.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hegerova vláda

Komentáre

Teraz najčítanejšie