Denník N

Deň, keď zavrú Roberta Fica 

Predseda Smeru Robert Fico. Foto N - Tomáš Benedikovič
Predseda Smeru Robert Fico. Foto N – Tomáš Benedikovič

Polícia a prokuratúra musia priniesť podstatne viac ako len výpovede svedkov, ich slová o Ficovi musia potvrdiť dôkazmi.

Robert Fico skončil. Jeho ľudia vo väzbe začali vypovedať a vyšetrovateľom sa skladá obraz zločineckej skupiny, ktorú roky riadil priamo z úradu vlády. Vedeli sme, že to tak fungovalo a najneskôr z Kočnerovej Threemy sme sa dozvedeli aj podrobnosti, ale až teraz hovoria priami účastníci rozoberania štátu.

Robert Fico mal v politike skončiť v deň vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Jeho politická zodpovednosť za ich smrť bola zrejmá okamžite a odvtedy sa to iba prehlbuje. Preto musel odstúpiť ako premiér, a preto by sa už nemal slobodne hýbať vo verejnom priestore.

Napriek tomu sú výpovede Františka Imreczeho a ďalších obvinených policajtov pre Fica pohromou. Schôdzky na úrade vlády, na ktorých sa okrem ministra vnútra či financií zúčastňovali aj daniari, policajti a Norbert Bödör, sú ďalším dôkazom, že Fico riadil štát ako krstný otec.

Andrej Kiska nás ohrozuje. Čo naňho máme? Čo vieme vyrobiť a ako to použijeme?

Igor Matovič nás otravuje. Ako ho zničíme? Ako ho zastavíme a kto sa postará o to, aby sa to dozvedela verejnosť?

Robert Fico zneužíval štát na svoje hry. Políciu odovzdal do rúk bezpečnostnej služby Bödör a syn, a takto mohol likvidovať politických oponentov oficiálnymi aj neoficiálnymi cestami. Nikto nevedel, kto

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Robert Fico

Komentáre

Teraz najčítanejšie