Denník N

Očakávaný zápas ukončilo zranenie. McGregor opäť prehral s Poirierom, po zápase vyvádzal

Conor McGregor dostáva úder od Dustina Poiriera. Foto - TASR/AP
Conor McGregor dostáva úder od Dustina Poiriera. Foto – TASR/AP

„Odnesú ho na nosidlách.“

Touto vetou írsky MMA zápasník Conor McGregor prognózoval, ako sa skončí jeho tretí súboj s Američanom Dustinom Poirierom.

Súboj v rámci galavečera UFC 264 však dopadol presne naopak, keďže na nosidlách zo zápasu odnášali McGregora, ktorý musel zápas dvoch bojovníkov v ľahkej váhe ukončiť pre zlomeninu nohy hneď po 1. kole. Poirier však aj do tohto momentu dominoval a víťazstvo mu prisúdili technickým knokautom.

McGregor pred zápasom vulgárne urážal svojho súpera aj jeho manželku Jolie, no napriek tomu mal v Las Vegas jasnú divácku podporu. V hľadisku zápas sledovali viaceré celebrity či bývalý americký prezident Donald Trump.

McGregor si na rozdiel od januárového súboja dával väčší pozor na Poirierove kopy, začal aktívne, no Poirier postupne prevzal kontrolu nad 1. kolom a presunul súboj na zem. Víťazom kola sa stal Američan u všetkých troch bodových rozhodcov.

Keď Poiriera vyhlásili za víťaza, dal najavo, že McGregor svojím predzápasovým správaním prekročil hranice.

„Hovoril, že ma zabije a že ma odtiaľto odnesú. Také veci sa o ľuďoch nehovoria,“ vravel podľa BBC. „Dúfam, že sa bezpečne vráti domov za svojou rodinou,“ zaželal McGregorovi napriek vzájomnej nevraživosti.

Smutný pohľad

McGregor, naopak, ďalšiu prehru nedokázal akceptovať. Po zranení bol frustrovaný, no pôsobil až zúfalo, keď tesne po prehre hovoril, že „s Poirierom ešte neskončil“.

Ležiac so zlomenou nohou pokračoval v 

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

MMA

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie