Denník N

Buď som slabý ja alebo hráči, hneval sa Weiss pred týždňom. Kritika je súčasť jeho stratégie

Vladimír Weiss počas zápasu s PAOK-om. Foto -TASR/AP
Vladimír Weiss počas zápasu s PAOK-om. Foto -TASR/AP

Slovan remizoval v Konferenčnej lige na ihrisku PAOK-u Solún 1:1, bod je podľa Weissa zlatý.

„Hráči majú vytvorené skvelé podmienky. Aby sa takto prezentovali, nie je ďalej únosné pre mňa, majiteľa ani divákov. Buď som ja slabý tréner alebo sú oni slabí hráči,“ povedal tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss minulú stredu na tlačovke v Ružomberku.

Výraznejšiu kritiku pred médiami si zvolil po sérii štyroch zápasov bez víťazstva. Slovan počas nej remizoval 1:1 v Dunajskej Strede, prehral 1:3 v Konferenčnej lige s FC Kodaň, remizoval 2:2 doma so Žilinou a prehral v Ružomberku 0:1 po výkone, ktorý Weiss označil za najslabší pod jeho vedením.

Hráči na jeho slová zareagovali dvoma dobrými výkonmi. Najskôr vyhrali ligový zápas v Senici 3:0 a vo štvrtok zvládli aj zápas Konferenčnej ligy na ihrisku PAOK-u Solún.

Slovan v Grécku remizoval 1:1. Mohol získať aj viac ako bod, pretože na čisté šance vyhral 3:1.

„PAOK nepodal dobrý výkon. Hral bez energie a bez nápadu,“ hodnotí pre Denník N grécky novinár Petros Harizaklis, ktorý píše pre portál Metrosport.

Podstatnú zásluhu na slabšej hre domácich však mal veľmi dobre organizovaný Slovan. Weiss po zápase povedal, že s kritikou pracuje cielene.

„Takto by to malo byť. Káder je dostatočne široký, a ja na hráčov budem vždy kritický, aby

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

ŠK Slovan Bratislava

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie