Denník N

Ficova Gorila: Cola zostala, zločiny narástli do obludných rozmerov

Predseda Smeru bojuje o život, preto je veľmi ľahko predstaviteľné, že nezostáva iba pri verejných akciách.

Policajná inšpekcia odpočúvala vyšetrovateľov najvážnejších korupčných zločinov. Robert Fico kričal, že to je dôkaz, ako manipulovali s prípadmi a ako všetko narafičili.

Polícia odpočúvala stretnutie na chate, na ktorom bol aj Robert Fico. Na obsah nahrávky si musíme počkať, ale môže byť dôkazom, že Robert Fico posledný rok nielen vykrikoval, ale aj reálne maril vyšetrovanie.

Nahrávku zatiaľ nepoznáme, no skôr ako podľa vzoru Roberta Fica začneme vynášať súdy, zachovajme pokoj a zdržanlivosť. Vyčkajme, kým si ju vypočuje súd a kým si my aspoň prečítame jej prepis.

Presne ako v prípade odpočúvania vyšetrovateľov, lebo tie ukázali, aké sú tie nahrávky vodové a ako v skutočnosti usvedčujú inšpekciu, bratislavskú prokuratúru, generálnu prokuratúru, okresný súd a v politickej rovine aj Roberta Fica.

Stretnutie na chate, stôl plný jedla, fľašiek a dokonca ani coca-cola ešte nie sú trestným činom. A v situácii, keď Robert Fico, Boris Kollár, tajná služba, policajná inšpekcia, prokuratúra a niektorí sudcovia mesiace vytvárajú chaos a vojnu v polícii, musíme byť opatrní aj vtedy, keby sme sa spoľahli iba na tvrdenie vyšetrovateľov a špeciálnych prokurátorov, ktorí video z chaty už videli a počuli.

Ale.

Robert Fico celkom otvorene

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Robert Fico

Komentáre

Teraz najčítanejšie