Denník N

Ronaldo ťahá United ako Jordan. Skutočný futbal nie je ako hra FIFA, ukázal zápas PSG

Foto - TASR/AP
Foto – TASR/AP

Súhrn štvrtého hracieho dňa skupinovej fázy Ligy majstrov.

Dobrý deň,

ďalší zápas Manchestru United opäť poukázal na veľký problém tohto klubu – keď vyhráva, darí sa mu to najmä vďaka individuálnej kvalite, nie systému či taktike. V zápase proti Atalante ho opäť zachránil Cristiano Ronaldo, no stačilo to len na remízu.

Oveľa lepší dojem zanecháva po výkonoch v Lige majstrov Liverpool, ktorý má dva zápasy pred záverom skupinovej fázy istotu postupu do osemfinále, doma zdolal Atlético Madrid.

A pokiaľ sme pri Manchestri United hovorili o víťazstvách na základe individualít, podobný problém rieši aj Paríž St. Germain. Futbalovou verejnosťou hýbe otázka, či funguje spolupráca Messiho, Neymara a Mbappého.


Manchester United opäť zachránil Cristiano Ronaldo. Na ihrisku Atalanty Bergamo prehrával 1:2, ale Portugalčan zase skóroval v nadstavenom čase a získal pre United aspoň bod. Ak by United v Taliansku prehral, mal by to s postupom zo skupiny náročnejšie.

Ronaldo to v tejto sezóne Ligy majstrov dokázal už viackrát: skóroval aj proti Young Boys a v 95. minúte proti Villarrealu. Gól do siete Atalanty z neho urobil prvého hráča United od čias

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Liga majstrov

Súhrn Ligy majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie