Denník N

Euroligy: Do Barcelony sa vracia Xavi a k tomu sa špekuluje, ako Piqué zradil Messiho

Xavi. Archívne foto - TASR/AP
Xavi. Archívne foto – TASR/AP

Dobrý deň,

v tohtotýždňových Euroligách sa dočítate aj o tom:

  • ako Barcelona prišla o trojgólové vedenie;
  • ako Solskjaer znova rovnako havaruje;
  • aký prerod zažilo v posledných rokoch AC Miláno;
  • o zdravotných problémoch hviezdnych posíl Paríža či
  • o sympatickom príbehu Freiburgu.

V Euroligách sa snažíme každý týždeň zhrnúť to najpodstatnejšie, čo sa cez víkend stalo v piatich špičkových ligách. Môžete ich dostávať aj ako newsletter.


Španielsko: Barcu prichádza zachrániť Xavi „Potter“

„Nezaslúžim si to,“ povedal v prvom veľkom rozhovore po odchode z klubu Lionel Messi. „Urobil som všetko, aby som ostal,“ uviedol pre katalánsky denník Sport.

Argentínčana, ktorý v lete vzhľadom na zlú finančnú situáciu Barcelony odišiel do Paríža Saint-Germain, sa „veľmi dotkli“ slová prezidenta Joana Laportu. Ten prednedávnom uviedol, že očakával, že Messi bude hrať zadarmo.

„Nikto to odo mňa nežiadal,“ povedal Messi s tým, že do Barcelony by sa ešte predsa rád vrátil. „Raz by sa mi páčilo byť jej technickým riaditeľom.“

Fanúšikovia aj médiá však najviac rozoberali jeho odpoveď na otázku, či ostal v kontakte s niektorými barcelonskými hráčmi. Messi povedal, že pravidelne komunikuje so Sergiom Agüerom, Sergiom Busquetsom a Jordim Albom, na prekvapenie mnohých však nespomenul Gerarda Piquého.

Messi a Piqué spolu vyrastali v barcelonskej akadémii a v barcelonskom áčku spolu strávili trinásť rokov. Vždy si boli nesmierne blízki, lenže teraz sa zdá, že ich vzťahy sa naštrbili.

Viac sme sa dozvedeli od šéfredaktora Sportu Lluisa Mascara, ktorý tvrdí, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Euroligy

Futbal

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie