Denník N

List predplatiteľom: Stotisíc predaných kníh a 300 textov z regiónov

Vážení podporovatelia Denníka N,

v októbri uplynulo sedem rokov od udalostí, ktoré viedli k založeniu Denníka N. Za tých sedem rokov sme zažili aj mnohé ťažké okamihy. Patrí k nim i dnešok, keď sa musíme vyrovnať s úmrtím nášho kolegu a spoluzakladateľa N-ka Miloša Krekoviča. Napriek tomu sme sa rozhodli rešpektovať našu tradíciu a aspoň v skratke Vás informovať o našich výsledkoch za posledný štvrťrok.

Berieme ako povzbudenie a veľké ocenenie našej práce, že si nás predpláca 66-tisíc z Vás, že sa nám podarilo predať už viac než stotisíc kníh, že vďaka podpore drobných darcov aj sponzorov sme na školy zadarmo doručili už tristotisíc vzdelávacích príručiek – najnovšie magazíny Čo je dobrá architektúra s podporou Slovenskej komory architektov a reedíciu magazínu Nástrahy internetu s podporou Férovej nadácie O2.

Sme radi, že sa nám podarilo dokončiť prvú etapu nášho regionálneho projektu, v rámci ktorého sme navštívili sedem miest, zorganizovali 22 diskusií a vydali 301 textov, ktoré si prečítalo viac než 1,3 milióna čitateľov. Už teraz plánujeme jeho pokračovanie.

Spomedzi našich noviniek by sme Vám radi dali do pozornosti pravidelnú rubriku o vzdelávaní Školský týždeň či naše nové knižné tituly – už v čase vydania sa stala bestsellerom Kniha, ktorá vám možno zachráni život od Grahama Lawtona, Tomáš Forró napísal výnimočnú knihu o Venezuele Zlatá horúčka, Tomáš Gális sa rozprával s Ivanom Miklošom, Dušan Mikušovič zachytil dôležitú časť moderných dejín v knihe Matovič: Premiér v teniskách a vydali sme aj výber z rozhovorov z podcastového seriálu V ženskom rode Kataríny Strýčkovej.

Uvedomujeme si, že aj mnohí z vás prežívajú v súvislosti s ďalšou vlnou pandémie neľahké obdobie. Dúfame, že naša práca prispeje aspoň malou časťou k tomu, aby ste ho čo najlepšie prekonali.

Vďaka za všetko a držte sa,

Lukáš Fila
riaditeľ vydavateľstva

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hospodárenie Denníka N

Slovensko

Teraz najčítanejšie