Denník N

Poslanec Za ľudí Šeliga: Kolíková by mala voči Žilinkovi tvrdo vystúpiť (+ video)

Juraj Šeliga. Foto N - Tomáš Benedikovič
Juraj Šeliga. Foto N – Tomáš Benedikovič

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dnes ste sa dali zaočkovať treťou dávkou vakcíny, ale podľa odporúčania ministerstva zdravotníctva sa majú teraz treťou dávkou očkovať ľudia nad 55. Už ste raz museli vysvetľovať, prečo ste sa predbehli pri prvej dávke, prečo ste to opäť urobili? 

Odporúčanie ministerstva zdravotníctva je ľudia nad 55 rokov alebo tí, ktorí majú problémy s imunitou. Ja som prekonal relatívne vážnu chorobu, mám problém s imunitou, som deväť mesiacov po očkovaní a lekár mi povedal, že ak chcem, mám sa dať očkovať. Ja som povedal, že chcem. Vakcín je dnes, chvalabohu, veľmi veľa a každý, kto chce, nech sa ide dať zaočkovať.

Je to pravda, že stále sedíte v kancelárii podpredsedu Národnej rady v parlamente? 

Nie, sedím v kancelárii, ktorá patrí asistentovi podpredsedu Národnej rady.

Ale sedíte v tom trakte. 

Áno. Podpredsedovia majú tri kancelárie, tá najväčšia je zamknutá, nachystaná pre nového podpredsedu alebo podpredsedníčku a ja sedím vedľa.

Video: Juraj Šeliga: Boris Kollár mi hovorí, že vládu nerozbije

Prečo nemáte štandardnú poslaneckú kanceláriu?

Lebo je málo kancelárií. V západnej terase je 145 kancelárií, predseda a štyria podpredsedovia majú kancelárie hore v budove.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Boris Kollár

Mária Kolíková

Maroš Žilinka

Za ľudí

Slovensko

Teraz najčítanejšie