Denník N

Vedeli, že syn má depresie a týra zvieratá. Namiesto terapie mu kúpili pištoľ, vraví prokuratúra

James, Ethan a Jennifer Crumbleyovci. Foto – TASR/AP
James, Ethan a Jennifer Crumbleyovci. Foto – TASR/AP

Rodičia pätnásťročného strelca zo školy v americkom Michigane, ktorý je obvinený zo zastrelenia štyroch spolužiakov, trávili podľa prokuratúry hodiny denne pri svojich koňoch a vyhľadávali mimomanželské pomery, ale o problematického syna sa dostatočne nezaujímali.

Prípad Jamesa a Jennifer Crumbleyovcov z amerického Michiganu, ktorých syn Ethan na konci novembra zastrelil štyroch spolužiakov a ďalších sedem zranil, má nečakaný vývoj.

Hlavná štátna zástupkyňa zverejnila informácie, ktoré by sa najskôr na verejnosť len tak nedostali. Lenže právničky Crumbleyovcov požiadali o zníženie kaucie na pätinu, pretože manželia vraj nepredstavujú žiadne riziko pre spoločnosť, s čím štátna zástupkyňa nesúhlasila.

Aby svoj odmietavý postoj doložila, odhalila ďalšie zistenia z doterajšieho vyšetrovania. Tie vykresľujú rodičov v ešte horšom svetle ako doteraz.

Hlava mŕtveho vtáka v pohári

Vyšlo tak napríklad najavo, že o problémoch svojho syna dobre vedeli, ale radšej sa venovali vlastným záľubám a problémom. Matka mala mimomanželský pomer a vyhľadávala

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Svet

Teraz najčítanejšie