Denník N

Videá 2021: Makó priznal úplatky, odkryli sme podvod s odpadom aj desivé podmienky detí v nemocnici

1.

Predseda Smeru Robert Fico bojuje, po tomto roku však už nezvráti výpovede o zločineckom systéme za jeho vlád. Najskôr Ľudovít Makó porozprával Monike Tódovej, aké jednoduché bolo brať úplatky, a potom aj Bernard Slobodník priznal, že spáchali mnoho trestných činov.

Makó o braní úplatkov: Bolo to jednoduché, na deti vtedy nemyslíte (Monika Tódová, Martina Koník)


2.

Vážne obvinenia z korupcie má za sebou už aj táto vláda. Riaditeľ tajnej služby Peter Pčolinský (nominant Sme rodina) skončil v marci za mrežami, po necelom polroku sa dostal z väzby na slobodu po zásahu generálnej prokuratúry pod vedením Maroša Žilinku. Na jeseň sme podrobne zrekonštruovali, že to bol Pčolinský, kto ešte pred svojím zadržaním spustil vojnu v polícii.

Čo nesedí na verzii Vladimíra Pčolinského a ako spustil vojnu v polícii (Mária Benedikovičová, Martina Koník)


3.

Počas roka sme boli s kamerou viackrát aj v nemocniciach na covidových oddeleniach. V tejto reportáži sme ukázali desivý stav nášho zdravotníctva – ktoré nie je pripravené ani na necovidovú zdravotnú starostlivosť – o deti.

Plesne, muchy z klímy a deti bojujúce o život ležia aj v kancelárii. Detské ARO v Martine krváca (Mária Benedikovičová, Martina Koník)


4.

Je to hrozný pocit. Nakrúcate reportáž, a kým ju spracujete a postriháte, dozviete sa, že ľudia, s ktorými ste hovorili, už

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Slovensko

Teraz najčítanejšie