Denník N

Vlhová po najhoršom výkone v sezóne: Už som to hodila za hlavu

Vlhová sa prakticky okamžite po nevydarenom obrovskom slalome v Kranjskej Gore dokázala skoncentrovať a na druhý deň vyhrala slalom. Foto - TASR/Martin Baumann
Vlhová sa prakticky okamžite po nevydarenom obrovskom slalome v Kranjskej Gore dokázala skoncentrovať a na druhý deň vyhrala slalom. Foto – TASR/Martin Baumann

Dobrý deň,

Petra Vlhová dnes absolvovala najhoršie preteky prebiehajúcej sezóny, v obrovskom slalome v slovinskej Kranjskej Gore obsadila 15. miesto; doteraz bola najhoršie piata.

Nedarilo sa ani Mikaele Shiffrinovej, tá skončila siedma. Vyhrala Sara Hectorová, ktorá sa vďaka tomu stala líderkou hodnotenia disciplíny, druhá skončila Tessa Worleyová, tretia Marta Bassinová.

„Už som to hodila za hlavu a zajtra je nový deň,“ povedala Vlhová. Na rovnakom mieste ju čaká slalom, prvé kolo sa začína o 9.30, druhé o 12.30, vysiela JOJ Plus, JOJ Šport, Eurosport a ČT Sport.

Vlhová newsletter je článok, ktorý prinášame po každom štarte Petry Vlhovej a zhŕňame v ňom aktuálne dianie. Celý vám ho môžeme posielať e-mailom, stačí sa prihlásiť na odber.


Keď Petra Vlhová prišla do cieľa prvého kola, ukazovákom ukázala na svoju hlavu. „Nehodnotím to úplne skvelo,“ povedala pre JOJ Šport. „Trápila som sa od začiatku do cieľa. Bojovala som s traťou, je strašne rozbitá a nie je tam žiadne svetlo, išlo som veľmi zle.“

„V nájazde do rovinatej časti takmer zabrzdila celú svoju rýchlosť, ale predviedla lepšie nasadenie ako v prvom kole,“ komentovala Jana Wolnerová, rodená Gantnerová v priamom prenose JOJ Šport.

„Dá sa niečo vylepšiť pre druhým kolom?“ spýtal sa reportér Tomáš Tančibok. „Nič sa nedá vylepšiť, len sa nejako prispôsobiť a bojovať až do konca,“ odvetila Vlhová.

Zlepšenie sa ukázalo aj na čase: kým prvé kolo mala 15. najrýchlejšie, v druhom bola Vlhová desiata, celkovo to však stačilo len na 15. miesto.

„Toto sa nevidí často, do

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Lyžovanie

Petra Vlhová

Vlhová newsletter

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie