Denník N

Vyjadrenia Djokovićovho otca boli príšerné, Novak sa naňho viackrát trochu hneval, vraví srbský novinár

Tlačová konferencia brata, mamy a otca Novaka Djoković. Foto - TASR/AP
Tlačová konferencia brata, mamy a otca Novaka Djoković. Foto – TASR/AP

Novak Djoković už po úspechu na súde v Austrálii trénuje a verí, že bude hrať na úvodnom grandslame sezóny Australian Open. Momentálne sa čaká na rozhodnutie ministra pre imigráciu Alexa Hawka, ktorý mu môže opätovne zrušiť víza a Srba by napokon z krajiny deportovali.

Definitívne rozhodnutie však podľa austrálskych médií zrejme nepadne v utorok a sága sa natiahne minimálne o ďalší deň. Djoković medzitým trénoval na dvorcoch v Melbourne Parku za zatvorenými dverami bez prítomnosti médií. Jediné zábery z jeho tréningu zachytili médiá pomocou dronov.

Pred tréningom na kurte si Djoković zacvičil v posilňovni, ktorá podľa zdrojov novinára Bena Rothenberga po Srbovom príchode „stíchla“ a všetci „zazerali“.

Rodina tenistu medzičasom v Belehrade usporiadala tlačovú konferenciu, na ktorej oslávila Djokovićov úspech na súde a ďakovala sudcovi Anthonymu Kellymu. „Toto je jeho najväčšie víťazstvo v kariére, väčšie než ktorýkoľvek grandslam,“ povedala Djokovićova matka Dijana, ktorá okrem iného tvrdila, že jej syn bol v Austrálii vystavený „mučeniu a šikane“. Bližšie detaily neuviedla.

Keď však zaznela otázka, čo Djoković robil deň po pozitívnom teste na covid, o

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Australian Open

Novak Djoković

Tenis

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie