Denník N

Potrebujete stavbu, rekonštrukciu či opravy? Nová platforma eliminuje navyšovanie ceny a nedokončenú prácu.

Ak ste už niekedy potrebovali riešiť stavebné práce, rekonštrukciu, či opravy v domácnosti, viete, že najdôležitejšie je nájsť dobrého, skúseného a poctivého majstra alebo firmu, ktorí odborne a včas odvedú všetku potrebnú prácu a urobia maximum pre vašu spokojnosť.

Slovenská platforma Wilio s najväčším počtom firiem a dodávateľov stavebných prác, renovácií a ďalších služieb pre dom, byt a záhradu prináša nový spôsob ich obstarania, ktorý zákazníkom zaručuje vyššiu úroveň bezpečnosti a komfortu, než na akú sú zvyknutí.

Wilio ponúka zákazníkom bezproblémový a bezpečný spôsob, ako služby pre dom, byt, stavbu a záhradu objednať online a jednoducho zaplatiť kartou. Zákazník si vyberá z na mieru šitých cenových ponúk, ktoré sú záväzné a konečné. Wilio potom platbu bezpečne drží, až kým nie je práca dokončená k zákazníkovej spokojnosti. Práca tak bude dokončená bez zbytočných odkladov, v požadovanej kvalite. Ako zákazník sa zároveň môžete spoľahnúť, že cena, na ktorej ste sa dohodli je finálna.

Skontaktujte sa s najlepšími firmami a živnostníkmi z okolia do pár minút

Na Wilio je zaregistrovaných vyše 39 000 firiem a živnostníkov z celého Slovenska, ktorí poskytujú služby pre dom, byt, stavbu aj záhradu, takže profesionálov nemusíte prácne hľadať. Či už zháňate elektrikára, plynára, maliara, obkladača, podlahára, strechára, sadrokartonistu, alebo niekoho, kto dokáže zabezpečiť celú rekonštrukciu bytu, alebo postaviť dom na kľúč na wilio.sk ich nájdete na jednom mieste. A pri výbere toho správneho odborníka vám pomôžu tisíce hodnotení a recenzií od predchádzajúcich zákazníkov.

Okrem toho nemusíte kontaktovať každého potenciálneho dodávateľa a zisťovať cenu za prácu a kedy ju budú môcť vykonať. Stačí vybrať akú službu potrebujete a popísať váš konkrétny projekt. Profesionáli, ktorí majú záujem, požadované zručnosti a vedia prácu vykonať vo vami požadovanom termíne vás potom veľmi rýchlo kontaktujú cez aplikáciu alebo stránku wilio.sk.

Istota záväznej cenovej ponuky

Profesionáli majú možnosť položiť vám dodatočné otázky k vášmu projektu a vy im môžete poskytnúť plány, nákresy, špecifikácie, alebo fotografie miesta realizácie. Vďaka takejto virtuálnej obhliadke si môžete byť istí že, majú všetky potrebné informácie na to, aby vám dokázali pripraviť naozaj kompletnú a finálnu cenovú ponuku.

Na Wilio sú cenové ponuky od profesionálov záväzné a predstavujú konečnú cenu za dohodnutú prácu. Môžete si byť istí, že cenové ponuky neobsahujú žiadne skryté poplatky.

Porovnanie ponúk a výber správneho odborníka

Po zadaní vášho projektu dostanete ponuky od viacerých profesionálov, ktoré môžete jednoducho porovnať. Zároveň si môžete pozrieť hodnotenia profesionálov s fotkami realizácií, a prečítať si komentáre zákazníkov na kvalitu vykonanej práce. Hodnotenie na základe veľkej vzorky rôznych klientov je oveľa objektívnejšie ako odporúčanie kamaráta, pretože to predstavuje iba jednu izolovanú skúsenosť. Vzhľadom na to, že Wilio je založené na systéme hodnotení až po dokončení prác, každý dodávateľ sa bude viac snažiť a bude prácu odvádzať poctivo, spoľahlivo a kvalitne. Je si totiž vedomý toho, že prípadné zlé hodnotenie bude mať vplyv na rozhodnutie ďalších užívateľov.

Bezpečný spôsob, ako zaplatiť za projekt

Keď si vyberiete odborníka, ktorého cenová ponuka vám vyhovuje, uhradíte dohodnutú sumu kartou pomocou Wilio Pay rovnako ako bežnú platbu v eshope. Wilio Pay je bezproblémový a bezpečný spôsob, ako zaplatiť za realizáciu vášho projektu. Vašu platbu vopred Wilio bezpečne drží, až kým nie je práca dokončená k vašej spokojnosti. Ako zákazník tak máte istotu, že projekt bude dokončený bez zbytočných odkladov, v požadovanej kvalite a zároveň máte istotu, že cena, na ktorej ste sa dohodli bude finálna. Odborník zas má istotu, že na projekt máte požadované zdroje.

Projektoví manažéri na väčšie projekty

Pri projektoch, ktorých hodnota je nad 5 000 € vám okrem toho bude zadarmo k dispozícii Wilio špecialista, ktorý bude dozerať na hladký priebeh vášho projektu od začiatku až do konca. Wilio špecialisti sú projektoví manažéri z oboru a zároveň zamestnanci Wilio, ktorých úlohou je postarať sa, aby celá realizácia vášho projektu prebehla k vašej spokojnosti.

Wilio vám dokáže nájsť odborníkov po celom Slovensku. Od betónovania, maľovania, elektroinštalácií, plánovania záhradnej architektúry, až po montáž vzduchotechniky alebo inštalatérske a tesárske práce a množstvo ďalších činností. Ak chcete nájsť odborníkov pre svoj projekt, jednoducho zadajte svoj dopyt. Vďaka Wilio bude akákoľvek rekonštrukcia jednoduchá, kvalitná, rýchla a spoľahlivá. Wilio je dostupné aj na stiahnutie ako aplikácia a jeho služby sú okrem Slovenska dostupné už aj v Maďarsku wilio.hu a Rumunsku wilio.ro

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko

Teraz najčítanejšie