Denník N

Všetci predplatitelia Denníka N môžu teraz odomykať všetky články

V čase vojny sú overené a spoľahlivé informácie ešte dôležitejšie než inokedy. V čase vojny sú naozaj kvalitné texty, dôležité rozhovory so zaujímavými ľuďmi, ale aj silné príbehy od nezávislých novinárov hodnotou, ktorá môže zachrániť život. Presne o takú žurnalistiku sa pokúšame.

Môžeme to robiť iba vďaka predplatiteľkám a predplatiteľom, ktorí nás podporujú a uvedomujú si, že seriózna žurnalistika nie je zadarmo. Najmä ak nemáte za chrbtom politikov alebo oligarchov, ktorí by to zaplatili.

Vďaka predplatiteľom sme mohli vyslať na Ukrajinu troch reportérov a ďalších mať na našej strane hranice. Vďaka predplatiteľom môžeme písať chránení od škodlivých tlakov.

V normálnych časoch môžu odomykať naše texty svojim priateľom iba naši čitatelia s predplatným Klub.

Teraz – v čase vojny – to ponúkame všetkým predplatiteľom. Odteraz do konca marca tak môžete aj vy jednoducho ukázať svojim priateľom, ktorí nečítajú Denník N, že vo svete okolo nás sa dá lepšie orientovať s pomocou kvalitných novinárov a novinárok.

Ďakujem, že nás čítate.


Ak potrebujete podrobnejší návod na odomykanie textov, tu je:

Kde zoberiem odkaz na text, ktorý chcem odomknúť?

Na webe pod titulkom vedľa mena autora textu je ikonka modrej zámky. Kliknite na ňu, otvorí sa odkaz s linkom, skopírujte ho a môžete ho akokoľvek použiť.

Kam všade môžem dať odkaz na text zadarmo?

Hocikam, kam vám napadne. Na akúkoľvek sociálnu sieť, komukoľvek do emailu alebo do správy.

Koľko textov môžem do konca marca zdieľať s inými ľuďmi zadarmo?

Koľko chcete, je to len na vás. Čím viac, tým lepšie pre všetkých.

Kto a dokedy môže odomykať všetky texty Denníka N? 

Na webe do konca marca každý predplatiteľ Denníka N bez ohľadu na to, aké má predplatné. Potom táto výsada ostáva čitateľom s predplatným Klub Denníka N, ktorí na rozdiel od ostatných môžu odomykať texty aj v mobilnej aplikácii Denníka N. Môžete sa ním stať aj vy, budete môcť zdieľať texty zadarmo aj potom.

A teraz si môžete zdieľanie odomknutého textu vyskúšať napríklad na tomto rozhovore: Rusko sa vrátilo do čias Sovietskeho zväzu, nemá zmysel mať nádej, že sa to zlepší, hovorí český publicista v Moskve Jiří Just.

🗳️ Ak chcete podporiť našu prácu pred druhým kolom volieb aj nad rámec predplatného, môžete to urobiť aj darom.🗳️

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Vojna na Ukrajine

Komentáre, Slovensko, Svet

Teraz najčítanejšie