Denník N

LM, osemfinále: Zúriví šéfovia PSG nezvládli vypadnutie s Realom, po zápase sa snažili dostať k rozhodcom 

Karim Benzema sa postaral o vyradenie PSG. Po jeho góle sa hnevali Marquinhos a Verratti. Fото - TASR/AP
Karim Benzema sa postaral o vyradenie PSG. Po jeho góle sa hnevali Marquinhos a Verratti. Fото – TASR/AP

Dobrý deň,

Real Madrid predviedol jeden z najkrajších obratov v tohtosezónnej Lige majstrov, ktorým vyradil hviezdami nabitý Paríž Saint-Germain. Zápas mal nešportovú dohru, na ktorú takmer doplatili rozhodcovia zápasu.

V druhej stredajšej odvete sa už prakticky o nič nehralo, keďže Manchester City do nej išiel s náskokom 5:0 z prvého duelu na štadióne Sportingu Lisabon.

Zostrihy nájdete na oficiálnom webe UEFA, kde sa stačí zaregistrovať.

Súhrn Ligy majstrov prinášame vždy ráno po zápasoch a posielame ho aj e-mailom.


Pred zápasom fanúšikovia na štadióne Realu Madrid ocenili potleskom v stoji hráča súpera – Kyliana Mbappého. V Španielsku je to zriedkavé, no fanúšikovia sa už tešia na to, že Mbappé sa od leta pravdepodobne stane ich miláčikom.

Po zápase tlieskali niekomu inému. Miestnej legende, o ktorej sa v tejto sezóne v tieni Erlinga Haalanda a práve Mbappého príliš nehovorilo.

Karim Benzema na hetrik nepotreboval ani 17 minút a dokázal, že je aj v 34 rokoch rozdielovým hráčom a svetovou hviezdou.

Jeden z najlepších v histórii

„Karim Benzema je bez diskusií jednou z najlepších útočných deviatok v histórii,“ napísal po zápase legendárny anglický futbalista Gary Lineker na sociálnej sieti Twitter.

Práve francúzsky reprezentant sa stal kľúčovým hráčom zápasu, ktorý otočil v podstate sám. Real Madrid po slabom výkone z prvého zápasu, v ktorom prehral v Paríži 0:1, musel ukázať, že má na to bojovať medzi najlepšími.

Anglický The Independent po zápase vtedy dokonca písal o zúrivom šéfovi klubu Florentinovi Pérezovi, ktorý údajne hrozil, že

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Liga majstrov

Súhrn Ligy majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie