Denník N

Veľkolepý začiatok piešťanskej kúpeľnej sezóny!

zdroj: Ensana Health Spa Hotels
zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Máj a jún sú ideálnymi dovolenkovými mesiacmi pre tých, ktorí nie sú tak úplne paf z letných horúčav alebo ešte nemajú školopovinné deti! Súhlasíte? My áno a súhlasia s tým aj na jedinom Kúpeľnom ostrove na Slovensku.

To je jeden z dôvodov, prečo si v Piešťanoch nenechávajú všetku „parádu“ na leto. Slnkom zaliate mesiace tesne pred hlavnou dovolenkovou sezónou sú to pravé orechové pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť typickým dovolenkovým davom ľudí túžiacich po zaslúženom relaxe.

Zdroj foto: Ensana Health Spa Hotels

Mesiace Máj a Jún sú ako stvorené na dovolenku pre tých, ktorí majú radi pekné, ale nie horúce počasie, a tých, ktorí ešte nie sú viazaní školskou dochádzkou. Keď si túžite dopriať rodinnú dovolenku, dovolenku v páre alebo príjemný pobyt s priateľmi, neváhajte a rezervujte si pobyt. Extra program bude len príjemným bonusom k už aj tak kvalitnému dovolenkovému zážitku, ktorý Piešťany ponúkajú.

Ležérna kúpeľná náladička

Tam, kde stojí máj, je dievka na vydaj. Jeden bude stáť od 1. mája i pred oslávenkyňou – hotelom Thermia Palace. Hoci je to dáma oslavujúca 110. narodeniny – je v kondícii mladuchy. Rok čo rok jej svoje „áno“ hovoria mnohí nadšení hostia. Chcete byť pri tom a tiež pri Aircraft festivale? Tým pádom je začiatok mája ideálne obdobie na rezerváciu pobytu v jednom z troch kúpeľných hotelov. Keď si užijete skôr klavírny koncert či predstavenie, sústreďte sa na stred mesiaca. Koncom mája si prídu na svoje milovníci tradičných ručných prác a remesiel, či hudby. Poteší ich koncert Blue Journal, festival dychovky Dychfest a tiež koncert Metropolitana opera.

Jún sa ponesie v znamení otvorenia letnej kúpeľnej sezóny. To je udalosť sama o sebe! Leto na piešťanskom Kúpeľnom ostrove totiž pripomína leto v exkluzívnej dovolenkovej destinácii. Hotel Splendid s obľúbeným rodinným All Inclusive sa teší čoraz vyššej návštevnosti rodičov s deťmi. Hotel Esplanade víta páry, skupiny priateľov i firemné kolektívy, ktoré hľadajú spojenie školení či konferencií s benefitom v podobe kúpeľných procedúr na zrelaxovanie zamestnancov. A Thermia Palace? V objatí krásneho kúpeľného parku je pripravená na milovníkov secesného luxusu s nenapodobiteľnou atmosférou.

Zdroj foto: Ensana Health Spa Hotels

Rezervujte si pobyt v jednom z troch obľúbených kúpeľných hotelov a užite si začiatok leta s pestrým programom.

Medzi obľúbené podujatia, ktoré patria ku koloritu piešťanského Kúpeľného ostrova patrí aj podujatie Zlaté stuhy – pompézna prehliadka stovák historických automobilov sa v Piešťanoch koná už od roku 1932. S otvorením letnej sezóny sa spája i koncert Metropolitnej opery a celý týždeň trvajúci Art Noveau Festival, ktorého minuloročný nultý ročník oslovil stovky kúpeľných hostí i návštevníkom Piešťan.

Zdroj foto: Ensana Health Spa Hotels

Všetky informácie o špeciálnom programe, ktorý má piešťanský Kúpeľný ostrov pripravený pre svojich návštevníkov nájdete na stránke hotelovej siete Ensana.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Slovensko, Zdravie

Teraz najčítanejšie