Denník N

Z ako Zlo

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Presne tí istí ľudia, čo sa titulujú, ako najväčší vlastenci, chcú predať Slovensko agresorovi z východu

Autor je predseda strany Dobrá voľba a Umiernení

Politický boj má rôzne formy a za posledné roky sme si už zvykli, že hranice normálnosti prestávajú existovať. Čo sa deje dnes, však už začína prekračovať medze, spoza ktorých je možný návrat. S úžasom sledujem prejavy niektorých opozičných politikov a, žiaľ, aj niektorých bývalých kolegov, ktorí s vidinou zisku nejakej preferenčnej desatiny neváhajú šíriť to najhoršie zlo.

Z ako Zabúdanie

Naši starí rodičia zažili druhú svetovú vojnu a nebola to iba „vzdialená“ vojna. Z polovice mojej rodiny zostali dvaja ľudia. Treba si správne pripomínať pravdu. A tá je taká, že vtedy sme sa dostali do područia agresora, ktorý u nás vytvoril bábkový štát. Pseudoštát, ktorý vraždil vlastných občanov a ešte za to agresorovi platil. Len vďaka odvahe časti obyvateľstva a vďaka podpore zo zahraničia mohlo prebehnúť SNP, ktoré nás vrátilo na správnu stranu dejín. Predstavte si, že by v tom čase, keď ženy, muži a deti umierali za našu slobodu, niektorý z dnešných politikov mudroval o tom, že sa treba vzdať, že je to zbytočné, že vlastne tí nacisti by sa mohli správať aj horšie.

Z ako Zbabelosť

Dnes bezprecedentnej agresii čelí náš sused. A naši politici presne takéto nehoráznosti rozprávajú a píšu po sociálnych sieťach. Na Ukrajine denne umierajú ľudia vrátane žien a detí úplne zbytočne, nikomu nič nespravili. Milióny ľudí museli utiecť a tu sa nejaký truľo vo svojom teplom byte posadí za počítač a ide im radiť, že sa majú vzdať. Som si úplne istý, že keby išlo do tuhého, tak presne títo facebookoví hrdinovia prví pustia do gatí.

Z ako Zrada

Úplne najhoršie je, že presne títo istí ľudia sa tu titulujú ako najväčší vlastenci. Pritom zrádzajú vlastnú krajinu, naše Slovensko a chcú ho predať agresorovi z východu. Sú to tí istí, čo tu roky obviňujú na počkanie hocikoho, ako je cudzí agent a vlastizradca, a dnes sa ukazuje, že agenti a vlastizradcovia sú oni – priamo platení štátom, ktorý nás vyhlásil za nepriateľa, vyhráža sa nám a jeho predstavitelia v hlavných spravodajských reláciách seriózne rozoberajú, ako nás napadnú a obsadia.

Nemusíme mať na všetko rovnaký názor, sám nie som práve fanúšik súčasnej vlády, ktorej sa dá vyčítať všetko možné, ale aspoň v jednom majú jasno, a to podporujem. Je to strategický a životne dôležitý záujem Slovenskej republiky patriť do západného demokratického sveta. Pretože vo svete, ktorý pre nás chcú zradcovia, nie je miesto ani na diskusiu, ani na slobodu slova, ani na prosperitu.

Je čas zlo pomenovať a postaviť sa mu. Na sociálnych sieťach, v médiách, v politických diskusiách aj v reálnom živote, kde vieme svoj postoj vyjadriť a nesmieme sa zaň hanbiť. Toto nestojí za žiadne lajky, zdieľania či videnia.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Politici píšu

Vojna na Ukrajine

Komentáre

Teraz najčítanejšie