Denník N

Vulgárni a zbabelí, prosto smeráci

Foto N - Tomáš Benedikovič
Foto N – Tomáš Benedikovič

Najprv narobia zle, nerešpektujú nič a nikoho, a keď sa im na to príde, zbabelo sa vyhovárajú.

Už asi aj smeráckym spindoktorom došlo, že to, čo o prezidentke republiky v nedeľu opakovane zaznelo v Nitre, prekročilo medze. I podujali sa na jediný možný spôsob, ako z tejto kalamity vyjsť. Ospravedlniť sa.

Lenže pre to, že v Smere sú nielen vulgárni, ale aj zbabelí, hodili vinu na iných, ba čo viac, aj naznačili, že si za to prezidentka môže aj sama. Ospravedlnenie ako vyšité. Len zarámovať a vystaviť v sieni revolučných tradícií, súdružky a súdruhovia.

Podľa vyhlásenia strany zverejneného na Facebooku Smer „ľudsky“ mrzí, že ľudia na proteste „sa neudržali a povedali, čo si myslia o pani prezidentke, a mohlo sa jej to dotknúť“.

Čo na tom, že „anketu“ o tom, čo si myslia, inicioval a hecoval poslanec Blaha, že nikto nebol schopný protestujúcim povedať, že vulgarizmy na mítingu nemajú miesto a aby protestovali slušne, že Moniku Beňovú, mylne považovanú za tú „kultivovanejšiu, však už je roky v tom Bruseli“, postihol náhly výpadok sluchu, a hoci sa aj neskôr Zuzane Čaputovej ospravedlnila, urobila to tak trápne, že nikto tomu neveril.

Smer svoje „ospravedlnenie“ využil na to, aby Čaputovej pripomenul,

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Smer

Komentáre

Teraz najčítanejšie